Skip to content

Парфюми, които могат да изкачат имиджа ни до нови висоти

Как мислите, защо хората използват парфюми? Може би заради страхотният им аромат, но е вероятно и заради способността им да впечатляват хората. Без значение каква е точната причина е ясно, че парфюмерийната индустрия представлява империя за милиарди долари, която все повече се разраства. Това е добра новина за нас потребителите, тъй като изборът, който ни се предоставя е без съмнение огромен и няма повод за който да се сетим и да не намерим подходящият аромат за него. Вижте кои са най-големите класики в този бранш, топ парфюмите които могат да качат имиджа ни до небето и няма да има важна среща, на която да не оставим страхотни впечатления.

1. Britney Spears Fantasy: вдъхновен от неспирната сила на любовта, той е едно очарователно съчетание от сладкият аромат на торта, зрели плодове, деликатни цветя, корени от ирис, мускус и аромат на гора след дъжд. Това е един от типичните дневни дамски парфюми.
2. Gucci Envy: Този парфюм има цветно-плодови нотки с нюанси на мускус. Притежава нежен и естествен аромат, който е смесица от магнолия, зюмбюл, момина сълза, теменужка, жасмин, ирис, мускус и всичко това невероятно ухание е събрано в модерно шишенце с приятен розов цвят.
3. Ralph Lauren blue: Свеж и хладен този мек аромат се поема с удоволствие от сетивата и притежава нотки на гардения, лотос, божур, екзотични цветя като тубероза, майска роза и портокалов цвят обогатени с хибискус, сандалово дърво и мускус.
4. Jaguar: той е от онези дизайнерски парфюми, които дават всичко необходимо на истинските мъже. Представлява смесица от лавандула, босилек и грейпфрут съчетани със смърч, кедър, папрати и кожа.
5. DKNY Be Delicious Green: Този аромат на Donna Karen е свеж, наелектризиращ и ярък и идеално се вписва в описанието на красива, силна и очарователна млада дама. В сърцето на парфюма се носят ухания на момина сълза, роза, тубероза и теменужки, докато основният аромат е съставен от амбър, сандалово дърво и мускус. Тази лимитирана серия е в красива бутилка с форма на зелена ябълка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *