Skip to content

Парфюми Bvlgari – когато искате да се отличавате от тълпата

Смятате ли се за претенциозен когато стане въпрос за избор на парфюми. Правилният избор може да направи разликата, така че да се откроите от тълпата с избора си на вкус и стил. Парфюмите Bvlgari са създадени през 1994г. и от тогава до сега непрекъснато увеличават популярността си. Компанията е със седалище в Швейцария и в първите години от историята си се е фокусирала само върху богати клиенти, които могат да си позволят скъпи бутикови парфюми. В последствие обаче те разшириха неимоверно продуктовата си гама и в момента предлагат много дамски и мъжки парфюми, които са достъпни за много по-широк кръг от клиенти.

Въпреки преориентирането към масовия клиент, компанията все още пази реномето си на луксозна марка, която е предпочитана от много изискани клиенти.  Техните дамски парфюми първоначално са се произвеждали от изключително скъпи съставки, като чисто розово масло. Тяхната класическа линия от парфюми носещи името Rose и до ден днешен остава любима на много жени по света. Те умело описват изтънченост и блясък на дамите, които ги ползват.

Макар и все още сравнително по-скъпи от доста други марки, парфюмите Bvlgari последните години навлизат все по-масирано на масовия пазар и предлагат все по-достъпни продукти на своите клиенти. Тези промени обаче не стават за сметка на качеството, което продължава да е на световно ниво и да е най-голямата гордост на марката.

Освен деликатните и съблазнителни аромати много жени са привлечени от изящните опаковки и шишенца които красят нощните им шкафчета. Типичен пример за елегантна опаковка, която загатва мистериозност е дамския Jasmin Nior.

За някои хора тази марка все още е твърде скъпа и те не могат да си я позволят, но това е поради факта, че Bvlgari не прави компромиси с качеството и продължава да използва уникални скъпи съставки в своите продукти. Затова ако вие сте човек, който си държи на имиджа и имате финансовите възможности да си позволите покупката на скъпи маркови парфюми, то Bvlgari е идеалната марка за вас.

{loadposition pepel}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *