Парфюми Bvlgari – когато искате да се отличавате от тълпата

December 28, 2011 at 14:21

Смятате ли се за претенциозен когато стане въпрос за избор на парфюми. Правилният избор може да направи разликата, така че да се откроите от тълпата с избора си на вкус и стил. Парфюмите Bvlgari са създадени през 1994г. и от тогава до сега непрекъснато увеличават популярността си. Компанията е със седалище в Швейцария и в първите години от историята си се е фокусирала само върху богати клиенти, които могат да си позволят скъпи бутикови парфюми. В последствие обаче те разшириха неимоверно продуктовата си гама и в момента предлагат много дамски и мъжки парфюми, които са достъпни за много по-широк кръг от клиенти.

Въпреки преориентирането към масовия клиент, компанията все още пази реномето си на луксозна марка, която е предпочитана от много изискани клиенти.  Техните дамски парфюми първоначално са се произвеждали от изключително скъпи съставки, като чисто розово масло. Тяхната класическа линия от парфюми носещи името Rose и до ден днешен остава любима на много жени по света. Те умело описват изтънченост и блясък на дамите, които ги ползват.

Макар и все още сравнително по-скъпи от доста други марки, парфюмите Bvlgari последните години навлизат все по-масирано на масовия пазар и предлагат все по-достъпни продукти на своите клиенти. Тези промени обаче не стават за сметка на качеството, което продължава да е на световно ниво и да е най-голямата гордост на марката.

Освен деликатните и съблазнителни аромати много жени са привлечени от изящните опаковки и шишенца които красят нощните им шкафчета. Типичен пример за елегантна опаковка, която загатва мистериозност е дамския Jasmin Nior.

За някои хора тази марка все още е твърде скъпа и те не могат да си я позволят, но това е поради факта, че Bvlgari не прави компромиси с качеството и продължава да използва уникални скъпи съставки в своите продукти. Затова ако вие сте човек, който си държи на имиджа и имате финансовите възможности да си позволите покупката на скъпи маркови парфюми, то Bvlgari е идеалната марка за вас.

{loadposition pepel}