Skip to content

Отслабване и Хранене Според Звездите

Влияят ли храните на поведението ни? Едни и същи храни еднакво ли са предпочитани от различните хора? Как се отразява на тонуса и настроението ни различните ястия? И най-важното можем ли посредством правилен подбор на това, което ядем, да постигнем повече удоволствие, без да се отрази неприятно на фигурата ни?

Преди да дам отговор на тези въпроси, смятам за уместно да поясня с какво се свързват различните планети в хороскопа. Добре е да се отчита реалността, че хората са твърде различни според структурата си. Или по друг начин казано, хората се раждат с определени нагласи и предразположения. Това обаче не означава директно, че някои са склонни да напълняват или обратното.

Мисля, че по-точно е да се смята, че някои хора си доставят удоволствия по-лесно и за тях сякаш ролята на храната е по-малка, а други по една или друга причина не изпитват достатъчно приятни емоции и компенсират това с храната. Нека да не забравяме, че човек си доставя хормоните на щастието основно, чрез храната.

Слабото тегло често показва по-високо ниво на автоагресия и затова е подходящо да се потърси начин за разтоварване на съпровождащото я чувство на вина.

Слънцет в хороскопа и храните:

В зависимост от зодията, а още по-точно от разположението на слънцето в хороскопа (ако се интересувате от хороскопи, можете да посетите сайта www.astrodata.bg), може да се направи извод, как конкретният човек разпределя енергията си. Слънцето е като микропроцесор, който направлява в различните посоки наличните ресурси. Слънцето не пести енергия, защото символното му значение е да блести и да раздава. Не се сърдете на вашата зодия, ако трупате тлъстинки, но ако сте твърде слаби, то е време да се замислите как да пестите енергията си и да потиснете малко Слънцето в хороскопа си.

Както сами виждате някои хора свързват отслабването и диетите със своята зодия, и положение на слънцето, ако желаете да погледнете и друга гледна точка ви съветвам да прочетете статията 10 съвета за отслабване

Статията по-горе е любезно предоставена от Иван Станчев, в своята книга той споделя какво трябва да се яде и по-колко за всяка една зодия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *