Skip to content

Официални рокли големи размери – изберете правилно луксозните модели

  • by

Времената, когато момичетата с наднормено тегло имаха проблеми с избора на дрехи, потънаха в забвение. Съвременните марки пускат отделни линии за дрехи плюс размер, опитвайки се да задоволят изискванията на нежния пол, създават дори официални рокли големи размери.

Сега пухкавите дами могат да избират всички видове дрехи, които не само са съобразени с модните тенденции, но и успешно прикриват недостатъците на фигурата, подчертавайки предимствата. Вечерните и официални рокли, също не са изключение.

Как да създадете ефектна вечерна визия

Първото нещо, което трябва да вземете предвид при избора на дрехи, са характеристиките на фигурата. Когато те са известни обърнете внимание на удобството и спазването на модата. За успешно прилягане на всяка рокля можете да използвате коригиращо бельо. То ще е в състояние да стегне фигурата и да скрие многото гънки по тялото.

Що се отнася до официалните рокли големи размери, изборът на перфектната не е толкова труден. Ако следвате съветите по-долу, всичко може да стане лесно:

Във вечерната рокля на пищната дама не трябва да има ексцесии в детайли, гънки, драперии и бродерии. Необходимо е да изберете само един акцент, който фино ще украси тоалета, а изобилието от декор ще запълни.

При избора на ярка оригинална рокля се изключват аксесоарите. Ако роклята е скромна и проста, те са просто необходими за създаване на хармоничен образ. За това се използват колиета, мъниста, гривни и т.н.

Стил

През 20-ти век Кристиан Диор изобретява уникален стил на обличане. Той се отличава със своята гъвкавост. Става дума за рокля-калъф, която пасва буквално на всеки. За жените с извити форми тази рокля подчертава гърдите и бедрата, като в същото време отслабва силуета. Тя изглежда много елегантно.

Кадифени вечерни рокли

Тук се препоръчват модели на рокли от А-линия, както и пеплум на кръста, които умело скрива корема. В допълнение, коремът е добре прикрит и от високата талия, а долната част може да е изработена от лек падащ плат.

Дълги вечерни рокли големи размери

Що се отнася до други стиловете рокли, такива в никакъв случай не трябва да са прекалено стегнати. Това няма да даде хармония, а напротив, ще подчертае всички недостатъци. Асиметричните рокли с удължен гръб изглеждат много добре. Този стил отслабва перфектно краката.

Трикът тук е моделът официални рокли големи размери успешно да отвличат вниманието от пълнотата, а акцентът да пада, върху деколтето. За това се препоръчва да изберете рокли с V-образно деколте, което не само удължава пълната шия, но и визуално разтяга целия силует. Деколтето тип лодката е категорично противопоказано. То само визуално разширява раменете, придавайки обем.

Единственото изключение за такова деколте присъства е когато фигурата е с форма на круша. При жената има масивни ханша и трябва да балансира пропорциите на горната и долната част с декоративните елементи и кройката на роклята.

Всякакви модели официални рокли големи размери може да разгледате и на сайта: https://loveyourcurvy.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *