Skip to content

Най-добрите турски сериали у нас

Листопад бе турския сериал, който докосна голяма част от Българските семейства като ги накара да се замислят за ценностите на семейството, любовта, уважението и безкомпромисното ежедневие. Веднага след този уникален сериал идващ от Турция се появи и другият хит на име Забраненият плод, който прикова всички зрители на Бтв пред телевизионните приемници.

Класацията може да продължи дълго включвайки преживяванията на геройте в Перла, Малки тайни и един от най-новите филми Златната клетка. Последната напрегната и изпълнена със смисъл и житейска мъдрост история се казва Огледален свят като може да видите реювта и снимки от филма в този сайт.

Огледален свят ще предостави на Българския зрител една чувствена история включваща бедно семейство на работлив баща, амбициозна и емоционална майка и една дъщеря, която ще преобърне семейните представи с главата на опъки. Гледайте сериала на адрес voyo.bg или скоро по телевизия Бтв. Не пропускайте да видите и блога на сериала тук от където ще почерпите цялата ви необходима информация.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *