Skip to content

Можем ли да превърнем банята в СПА зона?

Можем ли да превърнем банята в СПА зона?

По отношение на обзавеждането в банята можем да намерим доста ценни съвети в Интернет. В тази статия специалистите от Geraka.com ще ви помогнат да направите своя избор при дизайн и обзавеждане на баня. Кои от тях биха били приложими във вашия случай и дали например вашата миниатюрна баня би се превърнала в СПА центъра, за който си мечтаем, зависи само от вас.

Няма нужда в банята да имате сауна, инфрачервена кабина и зона за масажи, за да усетите духа на процедурите, с които ще ралаксирате. Самата обстановка е тази, която ще се погрижи за това усещане. Именно подбора на обзавеждане за баня играе основната и важна роля за това лесно да постигнете ефекта на релакс и отпускане. Освен традиционните продукти като, санитарен фаянс, гранитогрес и аксесоари задължително помислете как да декорирате санитарното помещение по ваш вкус. За да се чувствате като в СПА зона започнете от избора на плочки или водоустойчиви тапети, които са в светли тонове. Когато цветовете са правилно подбрани това влияе изключително позитивно на вашите емоции и чувства. Плочките в светли десени оказват и влияние върху възприемането на размера на банята, като оптически я правят да изглежда по-голяма.

При обзавеждане на бани всеки един детайл е от важно значение. Размера на тоалетната чиния, нейния дизайн, дали ще бъде използван скрит механизъм или казанчето за вода е видимо, мивката със шкаф ли ще бъде или поставено на ботуш. Самата подредба на мебелите за баня е от изключителна важност както от практична гледна точка, така и от естетическа. Всичко това играе съществена роля за това, каква визия ще придобие вашата баня и дали ще успеете да внушите желания СПА ефект. Имайте предвид, че дори с ограничени финансови възможности можете да обзаведете банята доста успешно и впечатляващо. Добавете керамична ваза с изкуствени цветя, ароматни свещи, термални камъни и ще осъзнаете, че наистина е възможно да направите много добра трансформация, която да превърне банята ви в съвършена.

Начина на обзавеждане, разположение на детайлите, използване на акценти, с които ще постигнете лична удовлетвореност от това, което виждате са комбинацията от неща, които превръщат банята в специално СПА кътче, което ще ви осигури релакс и прераждане. Горещия душ след работа, отпускащата ароматна вана са наистина незаменими преживявания в приятна и красива обстановка. Затова не подценявайте обзавеждането за баня, а бъдете педантични до последния акцент.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *