Skip to content

Мощни телефони с мощни отстъпки

Намаления на телефони онлайн

Кое е нещото, което прави един телефон наистина продаван? Кое е нещото, което го отличава?

Процесорът? Камерата? Може би резолюцията на екрана?

Не. Всъщност, нещото, което отличава един телефон от останалите и го прави привлекателен за потребителите, е цената на устройството. Тя е от изключителна важност за всеки един човек, търсещ в момента следващия си телефон.

Намаления на телефони онлайнВсе пак, изброените по-горе характеристики също дават немалко отражение първо върху цената и второ върху класацията в интереса на крайния потребител. Бъдете сигурни, че дори и онези хора, които казват, че не държат телефонът да има куп екстри, искат телефонът им да има поне една добра камера.

От кое зависи мощността на мобилното устройство

Нов модел телефон не е нещо, което просто се ражда като идея някъде в нечий гараж. Това е труд на много хора, на много екипи от хора.

Първо един телефон се изобразява от неговата външна страна – решава се неговият краен, завършен външен вид. Това е изключително важно, за да знаят хардуеристите в компанията с какво място в устройството разполагат.

Така се разбира големината (оттам и издръжливостта) на батерията, къде ще бъде разположен чипът на процесора, къде ще бъде слотът за СИМ-картата, как ще са разположени камерите, тяхната големина и т.н.

След като и хардуеристите изкарат своята версия за максимална производителност спрямо големината на шасито, те прехвърлят на софтуеристите по-нататъшното развитие на модела. Те, от своя страна, правят настаняват операционната система спрямо телефона (това е практика при „Епъл“ и „Хуавей“, например, заради това, че те правят както устройствата, така и операционната си система).

При всички останали устройства, които са на Андроид, производителите им нагласят устройствата си спрямо стандартите на вече създадената операционна система, което е малко рискована практика. Именно заради това са възможни по-голям брой грешки при Андроид-базираните устройства. Бизнесът с телефони в ожесточен и затова се предлагат и множество оферти с промоции.

Как да си купим мощни устройства на ниски цени

Не винаги е възможно в този свят да получиш максимално удовлетворение от качеството. Чудели ли сте се някога как хора успяват да дадат малко пари, а за сметка на това да получат най-доброто откъм технически характеристики?

Е, ако ви е срам да попитате, то отговорът на вашия въпрос е в PromoCode.bg. Там ще намерите невероятно разнообразие от промоционални кодове за отстъпки от първоначално обявените цени на мощни телефони.

Посетете онлайн портала за мощни отстъпки и закупете мечтания телефон на значително по-ниска цена, за да станете част от онези хора, които са доволни едновременно и от цената, и от качеството. Това можете да направите след като копирате промоционален код за отстъпка от цената на желания продукт от PromoCode.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *