Skip to content

Мода и летни ботуши през 2012г

Ботуши през лятото? Ако още някой си мисли, че ботуши се носят само през есента и зимата, то е време да промени представите си. Летните ботуши са абсолютен хит в топлите месеци от годината и любителите на този вид дамски обувки не трябва да се отказват от  тях заради слънцето или високи температури. Тенденцията да се носят летни ботуши се наблюдаваше и през изминалата година, освен това, през 2012 г. дизайнерите  показаха много нови и креативни идеи. Ако искате да сте модерни това лято,  сте длъжни да спазвате модните правила и да имате поне един чифт летни ботуши, които са  добра алтернатива на сандалите , дамските обувки на токчета или пантофките.

Някои миналогодишни тенденции се запазват, както винаги, но има и няколко нови вариации на летни ботуши. Най-популярните, по наше мнение, са летните ботуши с дантела, модел, който  се превърна в хит през лятото на 2012 г. Този вид дамски обувки с дупки трябва да се разглежда не само като красив и стилен, но също така да се имат в предвид и неговите практически предимства. Това е така, защото  летните ботуши с дишащи перфорирани материи позволяват на свежия въздух да навлезе към краката и те дишат по-добре, отколкото в затворена обувка. От друга страна поглеждайки към модния аспект на лятото, ще видим, че моделите летни ботуши с дупки са  оценени най- добре! Дамските летни ботуши, освен това, са проектирани  така, че жените могат да изберат дали да бъдат на токчета или да разчитат на удобен модел с плоска подметка. За лятото на 2012 г., цветните летни  ботуши, са много актуални и ние можем да ви препоръчаме ярко синьо, бежово или кафяво, а черното, както знаете си остава класика.

Ботушите допълват всяко облекло през 2012 г. и го правят уникално. С лекота вие можете да съчетаете вашите летни ботуши с къси прохладни рокли и поли или къси панталонки, а през хладните вечери можете да ги обуете и с чифт дънки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *