Skip to content

Много и най-различни решения за малка баня

Днес за по-добро разпределение и движение в малката баня, можете да разчитате на много идеи свързани със санитарен фаянс, уреди и мебели за баня, плочки за баня, огледала за баня…

Нека погледнем така на нещата. Малката баня е много по-традиционна форма за българските домове и един вид, всяко решение, което оптимизира пространството в този тип баня е добре дошло за българския потребители и за собствениците на малко помещение за баня.

Както подзаглавието на статията ни насочва, днес е възможно чрез решения в най-различни посоки в обзавеждането за баня, да реализирате малкото пространство по-чудесен начин. Първо трябва да се замислите какво ви е нужно в него, какво ви липсва и какво ви е в повече вътре в интериора. На първо време като илюзия за допълнително пространство, можете да използвате по-големи огледала за баня над мивката, така или иначе това пространство е предназначено за огледало. А чрез по-големия размер се постига една дълбочина в комбинация с подходящото осветление за баня.

Тази илюзия може да бъде подсилена и с лъскави плочки за баня, които блестят  в интериора. Чрез монтаж на визуално предизвикателни и красиви плочки за баня от теракот, гранитогресни плочки за баня

Много подходящи за малката баня са ъгловите мивки, които се закрепват по специфичен начин, а модерният им дизайн се отличава с това, че те могат да поберат в себе си и тоалетни принадлежности и хавлиена кърпа закачена на дръжка под самия умивалник. В решенията за малка баня, модерният санитарен фаянс, също влиза в употреба: конзолна тоалетна чиния за баня, тоалетна чиния и биде в едно, по-малък размер за тоалетна чиния не с дълга шия, а с по-обемисто тяло. Мини керамична мивка за баня с долен шкаф също пести от общото пространство и осигурява ново такова за прибиране на аксесоари за къпане и тоалетна.

Много подходящи за и издължените мебели за баня, колони за баня, рафтове и полици за баня, които да качат на по-високо тоалетните принадлежности. Изобщо съвременният дизайн е дал на потребителите отлични възможности да оптимизират и реализират малкото помещение за баня по страхотен начин.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *