Skip to content

Мъжките бански през 2012

Цяла година чакаме да отмине зимата, през която не бяхме виждали, такъв сняг и студ, но за наша радост, тя вече е в историята. Намираме се в разгара на лятото и гардеробите ни са гладни за нови попълнения. Как да се ориентираме към кои попълнения да се насочим? Ами просто, трябва само да надникнем в модните тенденции, през тази 2012 година. Като се спомене лято, всеки се сеща за море, плаж, басейн и т.н. Освен, че искаме да се забавляваме, трябва и да сме модерни.

А на плаж, каква възможност имаме да сме модерни, освен банският, който има двояка изгода. От една страна ни придават стил, а от друга има простата задача да покрива онези части от тялото, които не се смята за културно да показваш на обществено място. По отношение на мъжката мода тази година дизайнерите залагат на по-ярките и светли цветове, които създават подходящо свежо настроение на плажа. За разлика от миналата 2011 год., през която дизайнерите експериментираха с щампи, флорални мотиви и шантави десени. Това лято, под слънчевите лъчи, са актуални пъстрите цветове, а именно-жълти, оранжеви, зелени, тюркоазено сини и лайм. Характерно за мъжката анатомия, която не предлага кой знае какво разнообразие в кройката, но за сметка на това, тазгодишните кройки са по-семпли. Дългите до коляното и под коляното шорти не са модерни през този сезон, а обратното до коляното и над него. Един от най-популярните и нови модели ще бъдат така наречените Boardshorts.

Те са едни от главните снаряжения на сърфистите. Предлагат се класически модел или другата крайност, провиснал рапърски силует. Също така и не на последно място модел с ниска талия, които е също така комфортен и стилен. В момента на пазара са се специализирали в производството на бански, много световноизвестни марки, който са ако мога да се изразя, така: „монополисти” в определянето на модните тенденции през 2012 година. Една от тези марки за дрехи е Polo Ralph Lauren, принадлежаща на американският дизайнер Ralph Lauren, набляга изчистените модели. Стилът на марката е ориентиран към свежото, небрежното и удобното. А пък Gucci и Dsquared, попълват своята колекция с модели на райета. Толкова много модели се предлагат това лято, че единственото трудно нещо, което трябва да направи един мъж е избор.

Вижте предложенията за мъжки бански това лято и от Dressking.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *