Skip to content

Лифтинг на лице – 4 предимства, които не сте знаели досега

Какво е лифтинг на лице? Това е процедура, която повдига и стяга кожата на лицето, благодарение на което видимо го подмладява. Всъщност, по същината си лифтинг процедурите за лице са много на брой, в зависимост от конкретния метод за повдигане и контуриране.

Какви са ползите от подлагането на такава процедура и струват ли си те – продължете да четете, ако се интересувате от отговора на тези въпроси.

Лифтинг на лице има комплексен антиейдж ефект

Да, този тип процедури се използват главно за повдигане и стягане на отпуснатата кожа, но повлияват и други признаци на стареене. В зависимост от избрания лифтинг метод, процедурата може да включва премахване на излишната кожа, стягане на тъканите и мускулите в целевата област и придаване на по-гладък и стегнат вид на повърхността.

Много неоперативни методи за повдигане контура на лицето използват специални технологии за насърчаване производството на колаген в кожата. Както знаете, колагенът е онзи протеин, от който кожата ни се нуждае за да остане мека, плътна, сияйна, здрава и млада.

Поради намаляването му с годините такъв тип процедури могат да окажат цялостно благоприятно въздействие върху признаци на стареене като фини линии и бръчки, чрез увеличаване синтеза на протеина за красива кожа.

Може да се постигне контуриране на лицето и без игли и кръв

Точно към това е насочен неинвазивният лифтинг. Ако търсите неоперативен лифтинг цена, то може да разгледате каталога с конкретните цени, предлагани от AestheDerm.eu – Estetics & Dermatology – един от водещите експертни центрове в България, в които се провеждат естетични и дерматологични процедури за разкрасяване и възобновяване на самочувствието.

Най-популярните методи за извайване на контура на долната челюст и премахване на двойната брадичка без игли и кръв разчитат на използването на радиочестотно или ултразвуково въздействие върху вътрешните слоеве на кожата. Максималният резултат от подобен тип процедури е видим след няколко месеца и може да издържи повече от 2 години.

Белезите след оперативен лифтинг на лицето са трудно забележими

Този тип процедури са усъвършенствани до такава степен, че белезите, вследствие проникването в кожата са практически невидими за простото око. Освен това повечето прорези се правят в областта зад ушите или по линията на косата за максимално прикриване на тайната на вашата все така млада и сияйна кожа.

Периодът на възстановяване е минимален

Много хора се отказват, поради представата за дълъг период на възстановяване. Истината е, че не е необходимо да се криете от света, защото 2 седмици след оперативния лифтинг ще можете да посещавате работа и да се разхождате без никакви притеснения за вида на лицето ви.

При неоперативния периодът е много по-кратък а в някои случаи може да се върнете към обичайните си занимания веднага след процедурата. В Estetics & Dermatology се предлага ефективен неоперативен и оперативен лифтинг на лице на изключително достъпна цена, като се има предвид крайният резултат от процедурата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *