Skip to content

Коли скрап

Коли скрап е място където може да предадете вашия автомобил за скрап. Посетете сайта reptraka.com и направете следните неща:

Обадете се на посочения телефон
Пригответе ксерокопие на големия талон.
Оставете място в портмонето си за уговорената сума.
Именно ние ще ви дадем изгодна цена, ще дойдем на място да огледаме автомобила в удобно време за вас. Също така ние ще извозим автомобила ви с наш транспорт и вие няма да имате нужда да се ангажирате и да се чудите как да разкарате вашия стар непотребен автомобил. По този начин вие може да освободите място, което е заемал до този момент и да го използвате за нещо по-полезно.

Това което се случва с автомобила е той да бъде подготвен за рециклиране / претопяване. Биват демонтирани всички не метални елементи, като фарове, тапицерии, прозорци, пластмасови украшения и др. Също така се премахват акумулатора, течностите обслужващи автомобила вода, масло, климатични течности и др. Биват демонтирани гумите, резервоара и др. След това автомобила бива пресован при необходимост и транспортиран за рециклиране до определената площадка. Първо бива нарязван и претопяван. Именно по този начин вие спомагате за опазването на околната среда с коли скрап, като намалите използването на химикали за преработка на желязната руда и производството на желязо.

Живей, екологично.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *