Skip to content

Какво представляват залозите на Азиатски Хендикап

refПоследните години компаниите предлагащи футболни залози се увеличиха неимоверно много. Конкуренцията стана изключително голяма и това налага обслужването да се подобрява непрекъснато. Букмейкърските къщи трябва да предлагат все повече нови видове залози, които да удоволетворяват все по-големите претенции на клиентите. Един от тези сравнително нови видове залози, наложени от всички водещи букмейкъри е залога на Азиатски Хендикап. Той се различава от стандартния европейски хендикап по това, че тук зададеното голово предимство за един от двата отбора не е цяло число.

Този вид залози много бързо придобиха изключително голяма популярност и все повече играчи се възползват от техните предимства. Основното предимство на Азиатския Хендикап е, че при него възможните изходи на срещата се намалят от 3 на 2 и по този начин шанса за познаваемост се увеличава.

Нека да разгледаме един пример с който нагледно да ви стане ясно точно за какво става въпрос. Да вземем два отбора например Барселона и Майорка. Можем да си изберем Азиатски Хендикап, който може да започва от 0.5 гола, 1.5 гола, 2.5 гола и т.н. В конкретния пример да приемем, че за Майорка е зададено предимство от плюс 1.5 гола. Това означава, че Майорка започва срещата с условна преднина от 1.5 гола. Възможните изходи тук са два победа за Барселона или победа за Майорка. Равенството е невъзможно поради факта, че головото предимство не е цяло число. В конкретния случай отбора на Барселона ще е победител, ако победи поне с два гола разлика. Майорка ще спечели залога ако срещата завърши в тяхна полза, наравно или загубят само с един гол разлика. Ако избраното условно голово предимство е 2.5 гола, тогава за да е победител Барселона трябва да спечели с минимум 3 гола разлика, а Майорка ще е победител, ако спечели, завърши наравно или загуби с до 2 гола разлика.

Ако все още не сте се възползвали от тези невероятни видове залози е крайно време да го направите. Възможностите, които предлагат те са наистина невероятни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *