Skip to content

Как експериментирам с косата си

Как експериментирам с косата сиЕдно от любимите ми занимания е да правя промени с външния си вид. Това до някъде повишава самочувствието ми и ме кара да се чувствам по-красива и желана. В различни етапи от живота си съм променяла различни неща от външния си вид. Вече съм по улегнала и разумна жена и единствено с косата си правя по-смели промени. Сега ще споделя и някои от идеите ми с които променям косата си.

Много често сменям прическата си. Винаги следя модните тенденции и по телевизията и в модните списания и съм в течение на най-новите прически. Разбира се тук в Лондон разнообразието е огромно и има много места където могат да задоволят капризите на всяка жена. За мен не е проблем да отрежа дългата си коса или да направя нещо щуро с нея. Много често се оставям в ръцете на фризьора за да видя крайния резултат без да съм дала каквито и да е насоки. Мога да твърдя, че в повечето случаи съм оставала доволна от резултата. Е случвало се и да има провали, но те са били редки изключения.

боядисване с боя за косаВсеки месец с различен цвят на косата. Това вече е ми е слабост. Обожавам да сменям цвета на косата си. Експериментирала съм с какви ли не цветове. Задължително, обаче е боята за коса да е качествена и щадяща. Преминала съм почти през цялата палитра от цветове, които съществуват и с нескрита гордост установих, че почти всеки цвят ми стои добре. При тези чести промени е много важно козметиката, която ползвам да е с доказан произход и да е натурална. Най-често се доверявам на био козметика на световно известни марки.

правене на прическаС къдрици или с права коса? Това е голямата ми дилема почти всеки ден. В зависимост от стила ми на обличане залагам или на по забавна прическа или прибран кок ако имам делова среща. Разбира се експериментите са ми в кръвта и почти всеки ден прилагам различни тактики за да направя косата си по-добре изглеждаща. Разбира се разполагам с екстеншъни за всеки случай. Често използвам преса за коса, която да дооформи иначе буйната ми грива. Тя е моя най-добър приятел и никъде не отивам без нея. И все пак независимо каква промяна избирам за косата си се старая да не изглеждам смешно в очите на околните.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *