Skip to content

Как да подхраним изтощената коса?

изтощена косаЖенският организъм е подложен на голямо физическо и психическо натоварване през различни периоди от живота си. Необходимо е дамите да обръщат внимание на външния си вид за да се чувстват добре, а и привлекателни.

За никого не е тайна, че ние жените обичаме да експериментираме с какви ли не народни средства за да подхраним организма си. Нищо по хубаво няма от здравословното хранене и спорта.

При смяна на сезоните например от лято към есен при много жени се забелязва изтощаване на косата. Има различни начини за да подхраните вашата грива. Сега ще споделя и някои, които аз използвам.

Винаги при смяна на сезоните си купувам подходящи витамини, които да подсилят специално косата, кожата и ноктите ми. Има много такива варианти, но аз лично съм се спряла на Мерц. Те са комбинация от различни витамини, които се грижат именно за здравия вид на косата ни.

Освен приемът на витамини доста често правя и домашни маски. Те са много лесни и със сигурност няма да навредят на косата ви. Може да използвате по желание каквито искате продукти. Ако не сте сигурни в интернет може да намерите подходящи рецепти.

Един съвет, който мога да дам от личен опит е да избягвате третирането на косата с различни стилизанти, както преси и сешоари. Те допълнително изтощават косата и я правят по уязвима.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *