Skip to content

Как да подберем подходящите аксесоари към облеклото

Подбирането на правилните аксесоари към облеклото ни не винаги е толкова лесно, колкото изглежда. Различни материи, различни цветове, различни форми и дизайнерски решения, които трябва да се допълват по такъв начин, че да изглеждаме добре. Не винаги е добре аксесоари, като чанта и обувки да са в един и същи цвят например. Най-вече що се отнася до визията ни през лятото и пролетта носенето на повече цветове не е модна грешка, даже напротив. Различните нестандартни бижута и чанти, например, могат да ни направят да изглеждаме по-свежи и по-младолики. В други случаи носенето на по-семпли аксесоари подчертава самите нас и фигурата ни. В края на краищата всичко зависи от самите нас като черти, фигура и излъчване.

Тенденциите в модните аксесоари се менят всяка година, но най-важното е да ни отиват и да имат все пак някаква красота и стилност. И все пак модните тенденции за тази година са наистина много разнообразни – например от съвсем малки и стилни чанти, до онези най-големите и най-цветните. Както се казва, има нови симпатични модели за всеки вкус и повод.

По отношение на умението ни да комбинираме аксесоарите често се отива в две погрешни крайности – или пълен кич с неподхождащи помежду си аксесоари спрямо облеклото, както и в другата крайност – прекалено минималистична визия с твърде близки по цвят аксесоари. Ако все пак наистина това е усещането ни за това как да изглеждаме и така се чувстваме добре, няма нищо лошо разбира се. Но все пак е добре да бъдем по-дръзки и смели, както и да се поглеждаме в огледалото дали всичко е наред – дали цветовете и кройките си отиват едни на други.

По отношение на модните тенденции за лято 2017, на мода определено е голямото разнообразие – най-вече от цветни чанти, стилни и свежи клъчове, а от бижутата чокърите са характерна за това лято водеща тенденция. Клъчовете с капси и нашивки са хит определено за сезон Пролет – Лято 2017.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *