Skip to content

Как да депозираме с Moneybookers

Любителите на футболни  залози имат много и разнообразни начини да депозират и теглят пари по своите сметки в съответния букмейкър. Най-разпространени сред българските играчи са директният банков превод и транзакциите посредством дебитна или кредитна карта.

Има обаче и други много удобни и лесни начини за депозиране и теглене и при някои от тях таксите, които се удържат са по-малки от банковите. Един от тези начини е посредством електронния портфейл за разплащания Moneybookers. Той придобива все по-голяма популярност в България и много хора се възползват от него не само за преводи в сайтове за онлайн залози, а и за пазаруване в интернет и други прехвърляния на парични средства.

След като си откриете успешно сметка там и изпълните процедурите по верифициране, можете да започнете да правите депозити с Moneybookers. Процеса е много бърз и лесен за научаване. За целта първо трябва да се логнете в букмейкъра в който искате да прехвърлите пари по вашата сметка. След това отидете в менюто за депозити и изберете като метод на депозиране Moneybookers.  Въведете сумата, която желаете да депозирате и продължете напред. След това трябва да попълните имейл адреса с който сте регистриран в Moneybookers и паролата ви. Най – отдолу има и поле с шестцифрен случаен код, който също трябва да въведете. След като попълните коректно данните продължете напред. Ще ви се зареди нов прозорец в който трябва да изберете дали ще направите плащането директно от баланса си в Moneybookers или посредством някоя от дебитните или кредитните карти, които сте регистрирал там. Направете избора си и потвърдете. Това е последната стъпка от депозирането. След нея трябва да видите съобщение, което ви осведомява, че депозирането е приключило успешно и парите трябва да са заредени по сметката ви в съответния букмейкър. Оттук нататък можете да се разпореждате с тях както си пожелаете и да правите какви то си искате залози на голямо разнообразие от спортове.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *