Skip to content

Има само едно решение – смяна на щрангове


За проблема смяна на щрангове няма смисъл да се говори, а трябва да се действа. Резултатите от корозиралите тръби на различните системи са ясни за всеки собственик на жилище в сграда, строена преди 40- 50 години. Само остава собствениците да решат кога да започнат този ремонт, с който няма как да се разминат.

С решението на общото събрание на собствениците се слага и началото на избора на фирма-изпълнител. За това може да се възползвате от помощта на търсачката в интернет. Ще откриете много фирми, предлагащи смяна на щрангове. При разговор с представител на избраната фирма ще се информирате за възможността да ползвате най-подходящите видове тръби за смяна на щранговете.

Масово при смяната на старите метални тръби се използват тези от полипропилен. Те имат редица предимства и това ги прави предпочитани. Преди всичко те не корозират, а това осигурява нормална работа на всяка от системите. Именно насъбралата се ръжда в тръбите е причина за влошеното състояние на старите щрангове. Полипропиленовите тръби са много удобни за работа – леки са и не изискват специални уреди, както и особена подготовка за работа с тях.

Професионалистите ще се справят със смяната на хоризонталните и вертикални тръби от абонатната до последния етаж в рамките на един работен ден. При този ремонт трудния етап е отстраняването на старите метални тръби, които са много тежки и при това корозирали – чупят се на различни места, а това затруднява работата. Професионалистите са опитни и са запознати с изискванията за безопасна работа, което ги предпазва от трудови злополуки. След справяне със старите щрангове се подготвят и поставят новите тръби. На всеки щранг се поставя спирателен кран, който ще се ползва при проблем и това ще улесни работата.

Смяната на щранговете ще приключи в рамките на един работен ден. Всички отпадъци от ремонта ще бъдат почистени и откарани на сметището. За всяко семейство ще остане спокойствието и уюта у дома. Няма да се чака топлата и студена вода на високите етажи, ще забравите за запушените канализационни тръби, на почивката ще бъдете спокойни, защото с новите тръби няма течове. За тези отлични резултати от смяната на щрангове няма какво да се мисли – просто си платете услугата и си решете проблема.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *