Skip to content

Горещи точки за имоти в Австрия

Имоти Австрия

Заалбах Хинтерглем

Saalbach-Hinterglemm се намира в община Залцбург и е на около 20 километра от Zell am See. Това е не само страхотен ски курорт, но и красива лятна ваканционна дестинация; благодарение на своите зелени поляни и планински пейзаж. И Заалбах, и Хинтерглем са сравнително малки места, което ги прави идеални за тези, които търсят по-лежерен и спокоен начин на живот.

Въпреки че тук има някои идилични хижи, луксозните модерни сгради стават все по-популярни. Glemm Residence Hinterglemm е отличен пример с панорамна гледка към планините отвъд. Така, че може да си закупите както апартамент тук, така и къща.

Кьонигслайтен

Планинският курорт Кьонигслайтен бързо се превръща в основна гореща точка за имоти за опитни инвеститори. Това е най-високото село в Ziller Valley Arena и има лесен достъп до някои от най-добрите склонове в района. Кьонигслайтен също е изненадващо оживен за малко място, с няколко бара и ресторанта, на които жителите могат да се насладят.

Много от имотите, и апартаменти и къщи тук, се възползват от усещането за история на селото, с изобилие от традиционно вдъхновена архитектура в доказателства. Filzstein Resort Hochkrimml се състои от шест декадентски къщи / хижи в алпийски стил плюс две по-големи жилищни сгради. Въпреки че хижите са построени, за да отразяват историческия дизайн на сградата, има много намигвания към модерността; като общия уелнес апартамент и частни сауни.

Zell am See

Zell am See остава едно от най-търсените места в страната за инвеститори в имоти. Това е първокласно място за скиори, с писти, подходящи за хора с всякакви способности. Местоположението му на брега на езерото е друга голяма привлекателност, особено през летните месеци, когато жителите се насочват към водите. За да добавите към привлекателността, Zell am See разполага и с очарователен средновековен градски център, който е идеалното място за прекарване на следобед.

Не е изненадващо, че предприемачите са били заети в района и има няколко луксозни апартамента и къщи в комплекси, от които да избирате. Schmitten Chalets са три бутикови имота, които са удобно близо до кабинковия лифт Schmittenhohe. Тези с ограничен бюджет може да предпочетат по-малки съвременни имоти, като Post Apartments, които имат прекрасна гледка към езерото.

Бад Хофгащайн

Спокойният малък град Бад Хофгащайн, разположен в живописната долина Гащайн, бързо се превръща в истинска гореща точка за инвеститори. Въпреки че не е типичен ски курорт, той предлага различен начин на живот; възползвайки се максимално от зашеметяващите пейзажи, които го заобикалят. Малко е, но все има още много удобни магазини и заведения за хранене, на които местните жители да се насладят.

Тъй като градът е разположен в най-слънчевата част на долината, много от имотите се предлагат с големи тераси и балкони, за да се възползват от светлината. Пазарът е смесица от по-стари къщи и модерни апартаменти в комплекси.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *