Skip to content

Фотоволтаичен хладилен склад от Крейн ООД

Доста често производителите на селскостопанска продукция се затрудняват да я съхранят правилно и поради това се налага в момента, в който я приберат от полето да я пренесат на подходящо място ( в хладилен склад ), където да се съхранява при подходящите условия до предаването и на консервните фабрики или на борсата. Това постоянно „препускане” от полето до хладилните складове е не само затормозаяващо, но доста скъпо начинание, тъй като освен, че се губи време, за поддръжка на хладилни складове трябва да се отделят немалко финансови средства.

Ако сте производители на плодове, зеленчуци или месо и се чудите как да съхраните продукцията си не само възможно най – добре, но да спестите средства, можете да се запознаете със соларния хладилен склад едно от най – ефективните, независими и удачни решения.

Какво всъщност представлява фотоволтаичния хладилен склад и как той може да ви бъде полезен?

Хладилните складове оборудвани със соларни системи могат да ви осигурят необходимата енергия с която да поддържате необходимата ви температура, за да запазите продукцията си свежа за по – дълго време.

Те са много подходящи за отдалечени райони, където няма достъп до електропреносна мрежа, тъй като са енергийно независими. Това означава, че фотоволтаичния хладилен склад може сам да произведе необходимата му енергия благодарение на соларната система която е монтирана върху него.

Географското разположение на страната ни е такова, че слънчевите дни са достатъчно, за да задоволяват нуждите ни от електрическа енергия. През деня, когато слънчевата светлина е най – силна фотоволаиците на хладилния склад събират слънчева енергия, преобразуват я в  електрическа и я съхраняват в акумулаторни батерии. По този начин вашият фотоволтаичен хладилен склад ще има достатъчно енергия, за да поддържа необходимата температура, подходяща за съхранение на продукцията ви.

Соларната система не изисква поддръжка, периода и на експлоатация е изключително голям и вашата инвестиция ще ви се изплати многократно.

Фотоволтаичния хладилен склад предлаган от Крейн ООД е изработен от висококачествени материали, може да работи ефективно както на автономен, така и на стационарен режим на работа, поддържа температури от 3 до 15 градуса и е с 25 години гаранция за производителност.

Повече няма да се страхувате, че продукцията ви ще се развали докато стигнете до борсата или че ще трябва да плащате за наем и енергия на хладилен склад.

С фотоволтаичните хладилни складове на Крейн ООД вашите зеленчуци, плодове, месо или риба ще бъдат съхранени перфектно като при това разходите ви за енергия ще са нулеви.

Посетете http://crane-bg.com/ и разгледайте предлаганите от компанията соларни хладилни складове. Разпознайте се с предимствата на възобновяемата енергия и поставете вашите конкретни въпроси. Служителите на компанията с радост ще изяснят всеки въпрос, който ви вълнува и ще ви насочат към подходящи за вас фотоволтаичен хладилен склад.

Компанията е сред лидерите в производството и монтажа на соларни системи не само в България, но и в редица европейски страни и качеството на предлаганите от тях фотоволтаични системи е извън всякакво съмнение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *