Skip to content

“Фенерче” – най-популярния еротичен аксесоар за мъже

  • by

Така нареченото “фенерче” или “Fleshlight” е един от най-продаваните и популярни сред потребителите мъжки еротични аксесоари. Този вид секс играчки често се купуват и използват от мъже, които искат да си доставят сами интимна наслада.

Какво всъщност представлява това “фенерче”

Секс играчката “фенерче” носи това име, тъй като чисто визуално има прилика с истински ръчен фенер. В действителност, обаче, това е еротичен аксесоар, който имитира влагалище.

Най-често артикулът има по-твърда външност, която позволява да се държи в ръка. Отвътре се прави от друг материал, който се очаква да е мек и приятен на допир (можете да разгледате голямо разнообразие от подобни продукти на Sexo.bg).

Най-често вътрешността е направена от силикон. Причината е, че този тип материал е много мек, гъвкав и създава топло усещане на допир. Освен това, силиконът е хигиеничен и не съдържа фталати, което го прави популярен избор за секс играчки.

Термопластични еластомери (TPE) също са популярна опция. Подобно на силикона, TPE е мек и гъвкав материал, който се използва за производство на меки и реалистични на допир секс играчки.

Термопластичен полиуретан (TPU) е още една опция, която потребителите намират за успешна. Този тип материал е подобен на термопластичните еластомери и също се използва за създаване на меки и гъвкави секс играчки.

Какви са предимствата на “фенерчето”

Този аксесоар с форма на малък, ръчен мастурбатор, прави тази мъжка играчка лесна за съхранение и транспортиране при пътуване. Компактната и удобна за държане форма, прави този аксесоар удобен за ръчна стимулация и самостоятелно доставяне на удоволствие.

Тъй като живеем във времена, в които интимните отношения между партньорите се превръщат в доста сложна тема, а рискът от сексуално предавани болести се увеличава, еротичните аксесоари често играят незаменима роля.

Тъй като се използват самостоятелно с цел мастурбиране и предлагат реалистично усещане, подобно на влагалище, “фенерчетата” са се превърнали в много полезен артикул, с който всеки модерен мъж трябва да разполага. .

Поддръжката е от голямо значение

Важно е да се отбележи, че при използването на секс играчки, включително мастурбатори, е важно да се използва съответният лубрикант, който да направи контакта с продукта още по-реалистичен и да спести усещането за триене.

Освен това, винаги е важно да се използват почистващи продукти, предназначени за съответния материал, за да се поддържа хигиеничността и дълготрайността на продукта, а също и за да се спести риска от развитие на бактерии.

Много мъже предпочитат да използват презерватив, когато се забавляват с “фенерчето”, но това е въпрос на личен избор и със сигурност не е предпочитан вариант за съвсем всеки.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *