Skip to content

Дамски парфюми Rose The One на Dolce & Gabbana

Всички знаем за дизайнерската къща Dolce & Gabbana. Тя е известна по целия свят със своите маркови дрехи, очила и други аксесоари.

Освен с мода обаче компанията се занимава и с производството на висококачествена козметика и маркови парфюми. Парфюма Rose the One са едни от най-добрите им цветни предложения. Той е създаден през 2009 г. и е вдъхновен от актрисата Скарлет Йохансон. Както се подразбира и от името му основният аромат тук е на роза, но в парфюма са съчетани по уникален начин и множество други аромати. Парфюма е много женствен и чувствен и е способен да направи всяка една жена неустоима в мъжките погледи. По- принцип е предпочитан за по-интимни и романтични поводи, но приятния му свеж цветен аромат може да се използва и в ежедневието или на работното място. Рядко има хора, които да не понасят приятният розов аромат, но все пак ако някой от вашите колеги е такъв е добре да се съобразите с него и да не прекалявате с пръскането. Освен основният розов аромат парфюма съчетава още нотки на касис, розов грейпфрут, мандарина, момина сълза, личи, божур, бяла лилия, семена на амбрет, сандалово дърво, мускус и ванилия. Връхните нотки са преобладаващо плодови, като естествено основно се залага на розата. Тя запазва своя аромат и през периода когато усещаме сърцевината на парфюма.  Базовите аромати са на сандалово дърво, мускус и ванилия.  

Парфюмът се предлага в изискана и стилна опаковка. На пазара се намират шишенца от по 30 мл, 50 мл и 75 мл. Ако разполагате с достатъчно налични средства най-изгодно ви излиза да си закупите парфюм от 75 мл. Средната му цена е около 110-120 лева. Ако го намерите някъде на чувствително по-ниска цена това трябва да е сигнал за вас, че най-вероятно сте попаднали на някой от многобройните сайтове ментета, които все още оперират необезпокоявано в интернет пространството. Затова внимавайте когато си купувате такъв парфюм и избирайте само сайтове на известни и доказали се на пазара фирми.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *