Skip to content

Чести въпроси за популярните днес бързи кредити

заем

За бързите заеми

Защо да се чудите всеки месец, как да икономисате някой друг лев за почивка? Защо да се лишавате от вещи, които искате да си купите, защо изобщо да си пълните главата с тези тежки мисли. Помислете, огледайте се и с изненада ще откриете, че има идеално решение за вашата отпуска – бърз кредит

Кандидатствате и получавате кредит, наслаждавате се на чудесните летни дни, а после отпочинали в добро състояние на духа и тялото, започвате на равни месечни вноски да погасявате заема си, чак до следващото лято. Всичко зависи от финансовите ви възможности, сами решавате и разпределяте в рамките на срок от 15 дни до 24 месеца. Това вече не ви натоварва, защото знаете какво и защо плащате и разхода ви е предвидим. Отпусканите от компаниите заеми са с достатъчно гъвкави размери, за да задоволят вашите потребности в почти всеки случай.

Как и къде да получим желаният бърз заем?

За споменатия по-горе план, решението е бърз кредит от небанкова финансова компания.

В сайта за онлайн кредити Versura.eu може да кандидатствате за заем до 5000лв. без поръчител. Научете повече на: http://www.versura.eu/bg/burzi-krediti-online/

Питате защо да изберем именно такава кредитна компания?

  • Защото само там, никой няма да ви зададе неудобният въпрос – Защо са ви парите?
  • Защото само там, няма да ви поискат залог, както повечето банки и заложните къщи.
  • Защото само там, няма нужда от поръчители за вашите заеми.
  • Защото само там, условията, сроковете и обема на отпусканите кредити са такива, каквито ги договорите.
  • Защото само там, няма нужда да доказвате доход, да удостоверявате семейно положение, без скрити такси, без дребни шрифтове.

Какво трябва да направим, за да получим бърз кредит?

Единствено да бъдете пълнолетен български гражданин с валидно издадена лична карта.

Къде се кандидатства за бърз кредит?

На място в офис на компанията, която сте избрали. Попълва се формуляр предоставен ви от служителите на компанията и след подаването на документите в рамките на един час получавате отговор от кредитните инспектори. А ако не разполагате с необходимото време за посещение в офис, може да кандидатствате и по интернет. Попълвате онлайн формуляр набързо, а до час след изпратената заявка, получавате своя отговор.

Просто е нали? Звучи някак цивилизовано. Ако сте доволни, значи за дълго вашият проблем с недостига на пари на заем е решен.

Източник: http://www.versura.eu/bg/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *