Skip to content

Автомобилни стелки за голф 5

Стелки за Голф 5

Можете да поставите автомобилни стелки за Голф 5, за да подобрите външния вид и усещането на вашия автомобил. Освен това, изтривалките са изработени от плат с висока плътност, който не позволява мръсотията да потъва дълбоко в тъканта. Те често са изработени от материали, които са издръжливи и се почистват лесно. Можете да почиствате постелките с вода и неутрален сапун. Тези постелки са съвместими с оригиналната анкерна система.

Поставяне

Volkswagen Golf 5 включва четири фабрични стелки: две предни и две задни стелки с логото на марката. На пазара можете да намерите идентични с фабричните стелки, които са проектирани така, че да паснат идеално в колата ви. Поставянето е изключително лесно и не изисква демонтиране и монтиране на части от колата ви. Нека разгледаме предимствата на стелките за Голф 5.

Видове стелки за Голф 5

Гумени стелки

Подовите стелки за Volkswagen Golf 5, изработени от автомобилен гумиран полимер, са много издръжливи ще ви служат много дълго време. Този материал е силно устойчив на химически течности, всякакви атмосферни влияния и екстремни температури. Тези постелки също имат повърхност, която не се плъзга и се почистват лесно. Нужни са ви само вода и сапун.

Такива стелки се усещат много удобно, не пречат по никакъв начин на шофирането, не причиняват плъзгане или изместване на крака. Те с лекота ще предпазят интериора на автомобила от различни влияния.

Мокетни стелки

Мокетните стелки се изработват от качествени синтетични влакна и придават на автомобила стил и класа. За разлика от гумените, те се замърсяват малко по-лесно, заради същността на тъканта, но пък се почистват изключително лесно.

Те също са оформени така, че да паснат на спецификите на автомобила, издръжливи са и осигуряват удобство.

Предимства на стелките за Golf 5

Формата

Ако търсите нови стелки за автомобила си, вероятно сте забелязали, че се предлагат универсални и специфични модели. Каква е разликата и какво да изберем?

Накратко, универсалните стелки за автомобили са оформени така, че да паснат на абсолютно всяка марка и модел автомобил. Те са отличен вариант, ако търсите достъпен вариант, или около вас няма представител на вашата марка.

Но, по-добрият вариант е да закупите стелки, предназначени точно за вашата кола, за да избегнете разместване, плъзгане или друг вид дискомфорт. Освен това, те са с малко по-високо качество и с повече предимства.

Издръжливост

В случай, че ползвате автомобила за ежедневни дейности, вашите стелки ще останат перфектни за доста дълго време. Ако използвате колата си за чест превоз на багаж, придвижвате се с нея до строителни обекти или земеделски земи, тогава е възможно да се зацапат и захабят. Но, в общия случай, стелките за Golf 5 са изключително издръжливи.

Водоустойчиви

Гумените стелки за кола са водоустойчиви и не допускат вода да увреди интериора на автомобила ви. Ако той ежедневно е изложен на опасност от влага, може да заложите на специални стелки с борд, които осигуряват още повече защита.

Прахоустойчиви

И гумените, и мокетните стелки са отлични прахоуловители и не допускат замърсяване на вътрешността на автомобила ви. А най-хубавото е, че се почистват много лесно и не изискват особена поддръжка.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *