Skip to content

Автоаксесоари за жени

Жена шофьорВъпреки непрестанните иронични подмятания за жените-шофьори, те стават все повече. Нормално е една жена да се опита да внесе красота в ежедневието си, включително в собствения си автомобил, като го превърне в по-уютно и удобно място с помощта на подходящи автоаксесоари.

Тъй като за жените – шофьори автомобилът е част от напрегнатия им ден толкова, колкото и на мъжете, те пренасят в него своята собствена стилистика и естетика. Така възниква особена категория автоаксесоари за жени. Те, разбира се, силно се различават от мъжките. По незначителни детайли от интериора на автомобила може да се разбере дали шофьорът е мъж или жена. Често по автоаксесоарите може да се гадае без проблем за нейните вкусове и характер. Но най-често жените обръщат внимание на вътрешната част на купето, пренебрегвайки външния тунинг. Затова често се случва жените-шофьори трудно да намерят своя автомобил сред много паркирани, тъй като по цвят и форма той рядко се различава от събратята си. Жените рядко обръщат внимание на такива аксесоари като тасовете, например. Затова препоръката ни към дамите е да се обръщат към автоателие за индивидуализация на външния вид на автомобила. Там ще му придадат неповторим облик.

Но най-верният път и най-практичният, разбира се, е да се снабди с подохдящи автоаксесоари салонът на автомобила. Има няколко специфични артикула, които всяка уважаваща себе си дама би трябвало да има предвид.

  1. Всички възможни дезодоранти и аромати. Важно е този автоаксесоар да бъде подбран с индивидуален подход, да отразява личните вкусове на шофьорката. Може да поръчате парфюм специално за Вас и да го вградите в ароматизатора.

  2. Калъфи за волан – този волан е в ръцете ви през цялото време, снабдете го с нещо красиво, удобно и предпазващо

  3. Възглавнички за облегалките – да се кара е уморително, гърбът има нужда от почивка, а и кой би искал да положи глава върху нещо грозно и неестетично?

  4. Йонизатор на въздуха – един автоаксесоар, който е абсолютно задължителен за любителките на здравословен живот. Изолира всички алергени и неприятни миризми. Микробите бягат панически, а усещането е за релаксиращ чист въздух.

  5. Калъфите за седалки – автоаксесоар за всяка дама, която държи на индивидуалност и уют. Цветовете вътре в купето отморяват очите и създават усещане за красота. Задължително е седалките да бъдат тапицирани с калъфи по Ваш вкус.

  6. LCD монитор, вграден в огледалото за задно виждане. Освен, че ще е фешън да имате монитор в колата, този автоаксесоар всъщност е едно още по-голямо огледало, в което да оправите прическата си на светофара.

  7. Парктроник – задължителен автоаксесоар за прословутите с лошото си паркиране дами. Пази нервите и на шофьорката, и на околните.

  8. Прахосмукачка за автомобил – автоаксесоар за чистофайници. Прахосмукачката вкъщи не е достатъчна, трябва да поддържаме домакинските навици живи дори в автомобила!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *