Skip to content

Ароматизатор за стая с таймер

Ароматизатори за дома на ниски цени

На фона на огромното разнообразие от ароматизатори на пазара, човек трудно може да избере най-подходящото решение. Всеки артикул има както своите предимства, така и недостатъци. Роля, разбира се, играе не на последно място и цената, която може да варира десетократно.

Съвсем естествено, по-трайните решения струват и повече пари, така че тук трудно може да се отсъди дали един продукт е добър или лош на базата на цената. Трайността е толкова, колкото човек е готов да заплати.

Най-ефикасни за бързо освежаване

Ароматизатори за дома на ниски цениКато цяло може да се обобщи, че най-ефикасни при неутрализирането на лошата миризма на момента са различните спрейове, тъй като те мигновено изпръскват голямо количество свеж аромат в помещението.

Голям избор от подобни предложения можете да намерите например на страницата на AirSpice.bg, които са специализирани в предлагането на широка гама спрейове за бързо ароматизиране при нужда.

Този модел има само един единствен минус и той е, че изисква вие да прецените кога да го използвате. Това означава, че той може да се използва като добавка към друг модел независим от вас ароматизатор, така че да сработят в комплект.

Има и оше еднин вариант – ароматизатор с таймер

На пазара се предлагат и голямо разнообразие от ароматизатори за стаите у дома с таймер, които са вероятно най-ефикасни. Те съчетават пълна автономност с възможността да се отдели по-голямо количество парфюмна течност и така стаята да се освежи осезаемо.

Обикновено, при тези модели шишенцето с парфюм се поставя в устройство с елегантен и стилен дизайн, изработен така, че да се впише във всяко едно жилище, без значение от неговия интериор.

Устройства от този тип обикновено работят с батерии, които периодично трябва да се сменят за да има ефективност. Самият таймер е зависим от тези батерии, а на практика точно той е този, който върши цялата работа.

На определен период от време се натиска бутона, който освобождава от парфюмната течност в помещението. Обикновено имате избор според това колко често самото помещение се нуждае от освежаване.

Хубавото при подобен тип ароматизатори е, че постоянно се отделя по малко количество парфюм, което поддържа усещането за чистота и свежест във вашия дом. А къде точно да ги поставите, това зависи от вас самите, макар че най-често този тип устройства се поставят в коридора или в дневната.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *