Skip to content

Да си намерим добър адвокат

Да не ви се налага! – Така бих започнал тази статия, защото наистина не е приятно да стигате до този момент, в който “всички възникнали спорове се разрешават в съда”, както пише в договорите. 

Но рано или късно на човек се налага да прибегне до професионалните услуги на адвокат. Лично аз мога да ви препоръчам Адокатска кантора Узунов & Партнърс, защото не веднъж са ми помагали в разрешаването на заплетени казуси. Имат солиден опит в трудовото право, а и не само. От техния сайт можете да получите повече информация за всички сфери на дейност, в които могат да ви бъдат полезни. 

Но по какво можем да преценим дали един адвокат е добър или не – по външния вид, по фирмения уеб сайт, по обзавеждането и картините по стените в офиса му…?

За мен добрия адвокат е този, който първо изслушва проблема ти, след това не казва веднага, че всичко знае и всичко може, а казва “да, ще прегледам вашия случай. Ще прочета и ще се срещнем пак.” Добрият адвокат трябва да говори ясно и точно и да работи организирано. Защото ако адвокатът, който сте наели не си свърши работата или я свърши през пръсти от това можете да загубите много повече, отколкото да спечелите.

В тази сфера се навъдиха адвокати от кол и въже, които с медени приказки ще се опитват да ви убедят в това колко са велики и колко дела са спечелили, но в крайна сметка всичко опира до хонорара. Всички сме слушали вицове за адвокати и една не малка част от тях са по действителни случаи, но според мен такива примери могат да се дадат и от всяка друга сфера на дейност. 

За това ви препоръчвам именно този адвокат, защото съм работил много време вече с него и останах изключително доволен. В знак на признателност реших да напиша и тази положителна статия за него и неговата адвокатска кантора. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *