Skip to content

4 причини да си вземете мобилен климатик

Климатици

Мобилните климатици от Eclima.bg са едни от особено интересните нововъведение в тази сфера и точно те ще са темата на днешната дискусия. Тъй като това е сравнително нов и непознат продукт за българския пазар, експертите от Еклима ще ни асистират с позитивните причини за това защо едно семейство бива да си вземе подобен климатик.

Какво представляват мобилните климатици

Един мобилен климатик се различава значително по форма и дизайн от стандартните климатици за стена. Основните разлики се изразяват в това, че мобилните климатици съдържат всички компоненти на едно място, докато стенните и колонните климатици ги съдържат във вътрешно и външно тяло – това само по себе си прави мобилните климатици по големи като размер.

Подвижност и достъпност за всички стаи

КлиматициАко се намирате в жилище, в което всички стаи се използват и имате нужда от начин да ги затоплите наведнъж, то можете да изберете мобилни климатици. Те са направени специално за това да могат да се местят, като седят на 4 колелца с възможност за пълен оборот и механизми за стопиране.

Така, можете съвсем лесно да преместите климатика от едно стая в друга, без особено много да се притеснявате за това как да го върнете обратно. Ако едната стая се използва в първата част на деня, а другата вечерта, то дори един подобен климатик е повече от достатъчен за домакинството ви.

Възможност да го местите в стаята

Тук отново засягаме подвижността му, все пак е мобилен климатик, но сега вече става дума за местене в стаята. Един от недостатъците на фиксираните, монтирани на стена климатици, е че е възможно да се монтират на не особено добро място.

Проблема идва когато в началото сте били уверени в избора си, но в последствие подредбата на стаята и вашите нужди се променят. В такива ситуации мобилните климатици позволяват за значително повече подвижност и гъвкавост из променящите се условия.

Адаптивност към обстановката

Именно тази подвижност се изразява и в адаптивността към променливите, които могат да се мястото и размерите на мебелите, както и нуждите на едно семейство. Ако пътувате или се местите, няма нужда да се демонтират климатици, което може да излезе скъпо – просто сгъвате всички маркучи и кабели и извозвате мобилния климатик с кола – лесно и бързо.

Липса на монтаж

Благодарение на липсата на монтаж, един мобилен климатик може да ви спести като цяло грижите и ангажимента към монтажисти, измазване, запълване и прочее. Така, вие си доставяте не само нещо, което топли и изстудява добре, но също така и продукт, който ви спестява занимавката с къртене на стени.

Ако искате да закупите такъв продукт, и имате нужда от помощ с това да изберете правилният модел за вас, нашият съвет е да се насочите към експертите от Eclima.bg.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *