Skip to content

За удобно и практично обзавеждане изберете скринове


В миналото и сега скриновете се оказаха едни от най-използваните мебели. Предложенията от този вид мебели са много и най-различни, което позволява да се задоволят интересите на всеки клиент.
Изработват се от различни материали. Скриновете от масивно дърво се открояват със своята красота. Понякога те са истинско произведение на изкуството, защото са украсени с изящна резба и красиви рисунки. Това напомня за ония времена, когато за всякакви мебели се използва само дърво. Тези изделия са по-скъпи, с по-голяма тежина и изискват повече грижи, но красотата им е незаменима. Освен това те са екологично чисти поради естествения произход на материала.

За производството на тези практични мебели може да се използват и други материали – ПДЧ, МДФ, пластмаса, ратан. Най-лесни за поддържане са изделията от ПДЧ. Те също са красиви, функционални, с по-ниска цена са и грижите за тях са по-малко – почистват се много лесно. Предлаганите модели са и с различни размери и брой чекмеджета, което дава възможност да се разположат на различни места, включително да запълнят пространство, което по никакъв друг начин не може така практично да се използва.

Предпочитани са скриновете с различна дължина на чекмеджетата. Това е така, защото те могат да се използват с различни цели. Често малките чекмеджета се използват за съхраняване
на различни малки предмети – украшения, конци, игли. В скрина могат да се съхраняват дрехи, бельо, различни битови предмети.

Изделията могат да бъдат комбинирани и с открити рафтове. Предлагат се и модели с вратички и вътрешно разпределение. При избор на скрин е нужно решението за неговото предназначение, за да сте наясно от какъв модел имате нужда. Броят на чекмеджетата е от особено значение, защото те дават възможност за правилно разпределение на поставените в тях неща. Това може би определя тяхната практичност и за това са толкова търсени. Размерът също трябва да е уточнен съобразно мястото, за което е предназначен. Особено важно това е за случаите, когато скриновете ще се поставят до други мебели.

В каталозите на онлайн магазините ще откриете голямо разнообразие от функционалните скринове с различен брой чекмеджета, рафтове, с вратички и други интересни решения на дизайнерите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *