Skip to content

Ултравиолет – отново актуален

“Ултравиолетовото” се налага поради асоциацията с контракултурата, желанието за  оригиналност, креативност и въображение, споделя вицепрезидентът на Института “Пантон”.

С различни нюанси, от които можете да избирате, ултраволетът е величествен цвят за всеки сезон. Плюс това този кралски цвят има силата да промени гардероба ви за нула време. От богатите бургундисти до хладните пастелни тонове, може да извървите вашия път до великолепието с тези 4 съвета, за да изглеждате неотразимо с ултравиолет.

В ултравиолетовия цвят има повече синьо, в сравнение с червеното, а това значи “повече мисъл, мистика, духовност”. – казва Пресман.

Същевременно в ултравиолетовото има и страст от червените нюанси.

Докато обмисляте аксесоарите и допълващите дрехи, уверете се, че те не са повече от основния цвят. Той трябва да е преобладаващ, а също и да присъства в дрехата, която се носи заедно с основния елемент. Не се страхувайте да експериментирате с някои смели бижута, за да освежите облеклото,

Ето няколко идеи как да създадете модерен тоалет:

 

Ултравиолетова рокля без презрамки с цип за коктейл

Предстои ви да отидете на вечерна сватба или коктейл? Какво ще кажете за един сладък тоалет, с който да създадете прекрасно впечатление във всички присъстващи. Цветът е чудесен за рокля за шаферка или кума (ако това са цветовете на сватбата). Плюс това, тази страхотна рокля може да се използва и след сватбата за всякакви по-специални поводи!

 

Ултравиолетови къси панталони с жълт пуловер

Ако не се чувствате добре, носейки ярки нюанси, използвайте по-дълбоки тонове на този цвят, например неутрални. Но без значение кой отенък избирате, ултравиолетовото без съмнение излъчва изтънченост и елегантност.

 

Синя блуза и ултравиолетова пола

Сега е времето да изразите богинята у вас и да вървите с високо вдигната глава. Непредсказуемото смесване на лилаво и синьо може да остави всеки човек безмълвен. Със секси ботуши и златно колие, допълващо тоалет, този тоалет добавя неочакван, но брилянтен “glamour” фактор. Ако искате, добавете секси черно сако, за по-формален външен вид.

 

Дънки с ултравиолетово яке и аксесоари

Ако искате да заложите на това съчетание, бъдете готови да станете обект на сериозно внимание. Ако решите да поемете този риск и ви допада идеята за смесване на цветове, тогава това облекло е именно за вас. Дръзката и красива пола, съчетана с елегантна блуза, правят отлично комбо. Изберете аксесоарите си внимателно и сте готови да разпространите най-актуалния цвят за тази година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *