Skip to content

Уеб Дизайн България Груп ООД (Web Design Bulgaria Group Ltd.)

Уеб Дизайн България Груп ООД е българска уеб агенция, предлагаща богата гама от услуги – уеб дизайн и изработка на сайтове, изграждане на динамични бизнес и корпоративни сайтове, онлайн магазини за електронна търговия, сайтове за недвижими имоти и много други.

Преди да си зададете въпроса „защо точно уеб агенция”, а не да кажем, уеб студио, да осветлим терминологията. Уеб агенция е фирма, чиито екип е специализиран с максимално голям брой познания и по този начин може да предложи голям обхват от услуги. За разлика от уеб дизайн фирмите, web development фирмите, или рекламните агенции, които са специализирани само и единствено в рекламата и всичките и разновидности, уеб агенциите могат да предложат всичко в едно. От SEO оптимизация на сайтове за търсачки, графичен дизайн, дизайн на рекламни материали (банери, векторни лога, изработка на визитки, календари, брошури, папки и бланки), бърза и качествена изработка на сайт, програмиране на системи за управление на сайтовете, и стигнем чак до факта, че една уеб агенция може да Ви конфигурира своя чисто нов web сървър, които сте закупили или наели и колокирали в дейта център. Термина уеб агенция произлиза от западния свят, където първо е наложен като начин за нарицание на фирма, която грубо но точно казано, може без огромен бюджет да свърши цялата нужна работа, а и вероятно за не особено голям период от време. Общо казано – уеб дизайн компания, предлагаща изработка на сайт, фирма за програмиране, рекламна агенция, и всичко, което може да ви хрумне, че ви трябва за своето Интернет онлайн или офлайн бизнес присъствие и маркетинг.

Уеб Дизайн България Груп ООД е един добър пример за този модел на работа, които от известно време в България се предлага и други уеб дизайн фирми и екипи. Този модел работи за не една уеб агенция в София и останалите големи градове в страната и го огромна степен се одобрява и от клиентите на уеб агенциите, които нямат нищо против баланса между цена за изработка на сайта им, качество и време за завършване на проекта.

Контактите на Уеб Дизайн България Груп ООД (Web Design Bulgaria Group Ltd.) са:

София 1303
Ул. Брегалница 57
Тел: 02/981 5687
www.webdesign-bulgaria.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *