Skip to content

Турски сериали: Личен копирайтинг дайджест

В настоящата статия смятам да направя нещо като дайджест, или иначе казано – обобщение на всички статии, които пуснах пред последните няколко дни, отнасящи се за новият ми сайт за сериали.

Реших да започна точно от тук – моята директория за статии. Написах публикация озаглавена Сайт за онлайн сериали. В нея описвам накратко дейността си по създаването и бъдещият процес по оптимизация на сайта. Следващата статия беше написана в моята любима директория за статии – Axeny.com със заглавие Турските сериали в родния ефир. Там има три линка. Единият с анчор сериали, който сочи домейна, вторият линк сочи към вътрешна страница с анчор – Забраненият плод. И третия линк сочи към първата статия, която пуснах в моята директория – radiowish.net.

Следващата статия, която пуснах беше в ipotpal.bg. Там Гената малко не искаше да ми я удобри, но с добър диалог всичко се постига и успях да си спечеля статия от сайт с PR5. Статията беше озаглавена Турските сериали. Там линковете също са три – първият сочи домейна, втория сочи към вътрешната страница – Забраненият плод, и третият сочи към другата вътрешна страница – Листопад.

Продължаваме с една друга нова директория за статии – article-bg.eu на колегата от SEOMДимитър Георгиев. Статията, която написах там се казваше – Къде да гледаме турски сериали. Линкчетата в нея този път обаче са само две – не дават повече 🙁 Такива са условията и трябва да ги спазваме! Първият линк е с анчор – турските сериали и сочи към домейна, вторият линк сочи към вътрешната категория – Забраненият плод. Колкото – толкова. Малко, но от сърце! 🙂

И последният пост, който написах го пуснах в ipotpal.webpossessor.com, който е с PR4, но за жалост не знам името на неговия създател. Знам, че е член на уебмастърския форум с никнейм Изида. Статията, която пуснах там беше озаглавена: Забраненият плод – един страхотен турски сериал. Линковете в статията отново са три – първият с анчор текст – турските сериали, който сочи към статията ми в axeny.com. Вторият и третият линк сочат към домейна и вътрешната категория Забраненият плод.

След такова не лошо линкване остава само да чакам резултатите в серпа. Всъщност резултати вече има – по ключовата дума сериали, сайта ми вече е в топ 10. Сега ще трябва да преборя лонг-тейл фразите, както и най-вече вътрешните категории с имената на сериалите – Забраненият плод и Листопад.

Забравих да спомена, че всяка одобрена статия от тези директории съм я добавил в над 20 статус.нет сайта, повечето от които dofollow + обичайните заподозряни Twitter, Facebook, Google Buzz и LinkedIn. Ранд Фишкин, казва, че помагало… Ще почакаме и ще видим. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *