Skip to content

Топ 3 на сайтовете за хороскопи

топ 3 сайтове за хороскопиЕдно от многото хобита, които имам са хороскопите. Интересувам се от изготвянето на нумерологични прогнози за зодиите, както и различните видове хороскопи. Основно черпя информация от интернет. Затова сега ще споделя с верните си читатели трите най-интересни сайта за хороскопи.

На първо място е сайтът www.zodia.bg. Той собственост на астроложката на bTV Алена. Тя е професионалист в тази област. Много известни личности се доверяват именно на Алена за изготвянето на лични хороскопи. В този сайт освен хороскопи за всички зодии има и много друга полезна информация. Има съновник, в който може да проверите значението на сънищата си. Интересно е, че може да се провери и съвместимостта между два зодиакални знака. От известно време може да участвате в игра. Ако спечелите може да получите личен хороскоп изготвен от Алена.

http://www.edna.bg/horoskopi е вторият сайт, който ми е направил силно впечатление. Информацията за всяка една зодиа е много подробна и изчерпателна. В него може да се намерят дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп.

На трето място, но не по важност е Astro Data. Той е един от най-любимите ми сайтове. В него прекарвам доста от свободното си време. В него е поместена толкова много полезна информация, че човек може да загуби представа за времето. Информацията е поднесена по много приятен начин. Всеки може да немери дневен, месечен, годишен хороскоп. Освен тях има и много други възможности да разберете интересни и любопитни факти за всяка една от дванадесетте зодии. В сайтът има и възможнст да научите вашето щастливо число. За влюбените има опция да проверят съвместимостта по между си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *