Skip to content

Свети Валентин – отново цветя ?

Броени дни остават до Свети Валентин – празника на всички влюбени – а Вие все още се суетите около избиране на подарък за любимия човек. Радвате се на голямо разнообразие ( дори повече от голямо) от подаръци, промоции, празнични предложения и т.н. Но каквото и да избирате , не можете да минете без да подарите цветя или да поднесете на обичания от Вас букет свежи цветя.

А относно букетите – дали отново да бъдат рози – за добро или за лошо този тип букети и цветя се клишира и започна май малко да омръзва. Ако държите на розите все пак, заменете стандартния букет с оригинално сърце от рози или други цветя – гаранция, че ще този подарък ще се превърне в обект на обсъждане на целия ден и ще бъде повече от мил комплимент към дамата на Вашето сърце.

Изненадайте половинката си с доставка на цветя или пък доставка на букети до дома или офиса. Изберете пролетен букет от цветни лалета, ириси, хризантеми или други цветя – бъдете нестандартен и оригинален.

Относно сърцата от цветя и други романтични композиции от цветя – те поредставляват повече от романтичен и ефектен подарък, който недвусмислено говори за чувствата Ви.

Каквото и да изберете , най-важният подарък за Вашата половинка ще бъдете вие, но ако нямате възможност през деня да сте с нея , не спирайте да напомняте за себе си с доставка на цветя , подаръци и ли свежи букети и не забравяйте най-важното – обичайте се 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *