Skip to content

Съвети за подготовка на детски рожден ден у дома

party
party
party

Вашият щур малчуган или милата принцеса скоро има рожден ден? Е, тогава, със сигурност, имате спешна нужда от малко помощ. Като експерти в празничните облекла и парти приготовленията, ние от магазин Маската, сме тук, за да ви дадем нужните съвети. Вижте как да се подготвите за детски рожден ден у дома. В следващите редове ще ви дадем универсален парти шопинг лист и няколко безценни съвета.

1. Първо преценете колко души ще поканите не само вие, но най-вече детето ви. Не забравяйте, че това е негов празник и вие сте длъжни да уважите желанията на сина или дъщеря си.

2. Определете тематиката или поне хронологията от забавления по време на партито. Съвсем спокойно можете да го направите рожден ден с маски и да закупите за момичетата и момчетата по отделно. С тази хитра идея си спестявате часове наред затруднения в това да занимавате малчуганите.

3. Парти аксесоари за рожден ден, които задължително трябва да закупите от специализиран магазин, за да създадете нужната обстановка. Ето и списъка: празнична покривка по желание тематична, свещички за тортата, банер Честит рожден ден, за да украсите входната врата и останалите родители бързо да се ориентират къде е партито, чинии и чаши за парти, за да изпуснете нередностите при счупвания и нелепи инциденти, както и парти свирки и конфети.

4. Най-лесното парти меню за детски рожден ден съдържа вкуси хапки (а не сандвичи като в миналото, защото децата вече са доста наясно какво е модерно и кое твърде остаряло), детско шампанско, вкусотии като сладки и соленки от домашната кухня, защото децата ви и така ядат прекалено много боклуци, докато са навън и разбира се – сладолед и торта за рожден ден. За тортата се постарайте да има и шоколад, и сметана, та да угодите на всяко от децата, поканени от вашата дъщеричка или син!
Честит рожден ден на вашето дете и весело прекарване от нас!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *