Skip to content

Супер идеи за ново приложение на стари кутии от обувки

  • by

Рано или късно се налага да се справим с целия хаос у дома и да поразчистим. Обикновено, в това разчистване на нужни и ненужни вещи, всяка жена стига до една купчина от кутии за обувки. Някои са пълни, прилежно пазещи от прах и деформация обувки за специален повод, тоест чифтовете, които не обуваме всеки ден. Но има и кутии от обувки, които са чисто празни, а още ни се мотат в краката у дома. Защо? Чакайте…Съвсем, не ви караме да ги хвърляте. Преди да се отървете окончателно от старите кутии за обувки, вижте какви нови приложения могат да са ви от полза:

  1. Органайзер за домашния офис

55% от хората днес си носят част от работата у дома, а други дори работят за постоянно вкъщи. Ето защо и офис пространството в жилището е вече нещо съвсем нормално. Ненормалното е да го оставим в тотален хаос и да не се възползваме от старите си кутии за обувки, като ги превърнем в импровизирани чекмеджета за документи, например.

  1. Да съберем играчките на детето

Ако се чудите пък как да вкарате малко ред в детската стая, но нямате средства за нови мебели, просто съберете играчките в кутиите за обувки. Всъщност, не е ли време да научите детето си да подрежда само своята стая. Накарайте го то да подреди всичките си скъпоценни играчки във вашите стари кутии за обувки.

  1. Домашна аптечка

Не е нужно да заемате цял един шкаф, за да си подредите домашната аптечка. Можете да си направите импровизирана преносима такава, като ползвате някоя от старите си кутии за обувки. Ако лекарствата са много, просто ползвайте кутия от зимни ботуши или от мъжки обувки, ако такава кутия е попаднала сред вашите.

Източник: http://inisess-shop.com/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *