Skip to content

Странни обувки в днешната мода

Всеки почитател на модата обича обувки. Реших да напиша тази статия в която ще покажа най-странните обувки днес. Тези обувки са иновативни, смешно, а някои са дори обезпокоителни. Бъдете готови, всички предубеждения, които имате за обувките са на път да се променят.

Обувки столчета

1. Обувки с високото столче – токчета

 

Проектирани да изглежда като модерни обувки с високото столче. Столчето на тези обувки е с височина 6 инча от земята, така че тези обувки стоят  почти вертикално. Този иновативен дизайн прави смела крачка напред в бъдещето в областта на обувките. По-добре човек да не вижда такава обувка в дома си, защото това ще е знак, че все повече мадами из улиците ще започнат да се разхождат с такива обувки :D.

 

 

2. Обувки с нокът

Обувки с нокът

Тази уникални обувки са подходяща за любителите на готик модата с петата си, проектирани да изглеждат като нокът. Докато модата се изявява с този невероятен дизайн на обувки, жертвата, обичаща изчанчени обувки, трябва да ходи боса. Но какво да се прави съдба, едното за сметка на другото – искаш впечатляващи обувки, я по-добре ходи бос :D.

 

 

 

 

 

3. Обувки с токче Тирбушон

Тази странни дамски обувки разполагат с Тирбушон, който съвсем не е на мястото където сме свикнали да го виждаме. Любители на модерните обувки, които желаят да рискуват да се носят с тези обувки, случайно могат да се превърнат в будещи акробати, защото ходенето им ще бъде тръжен подвиг :D.

Обувки Тирбушон

4. Картони обувки

Дизайнът на тези обувки на пръв поглед не изглежда толкова необичаен. Той наподобява дизайна на съвременните обувки. В тези обувки кое е толкова различно?  Това е материала, който ги прави различни. Макар че може да е една страхотна идея за устойчиво изявление на модерни и удобни обувки, тези обувки ще бъдат бързо рециклирани след среща с неблагоприятни климатични условия :D.

Картони обувки

5 Най-опасните обувки в света – тарантула обувки

Тарантула обувките са с висока конструктивна платформа, която може да бъде заплаха за слабите глезените, но тази страшна модна странност е най-опасната за обувки в света поради много различни причини. Например при тарантула обувки за модерен елемент е избрана тарантула. Тъй като обувки “златната рибка” излезе през 70-те години на миналия век, някой трябваше да изскочи с нов дизайн всекидневна обувка. За някои хора това модно решение в обувките може да се счита за знак че тарантулата трябва да бъди премахната и да се счита за нарушение на правата на животните. Разбира се това отново е в кръга на шегата, при такива “невероятни” обувки, просто човек онемява. Въпреки това, няма никакво съмнение, че тази страшна обувка придава смела и опасна модна изява.

 

тарантула обувки

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *