Skip to content

Статични или флаш банери?

Жюстин Томс говори за банерите:

”  Здравейте, аз съм Жюстин Томс и днес искам да ви разкажа за банерите и защо не е хубаво да имаме супер мега флаш анимирани банери.

Истината е, че банерите трябва да привличат вниманието и да се различават от всички останали, но в същото време трябва да се зареждат на всички компютри и на всички устройства с които се постъпва в Интернет. Не знам дали ви е направило впечатление, но на сериозните западни сайтове банерите са статични или съвсем леко анимирани, но не се правят с флаш технология. Това е така, защото все повече хора използват мобилните си устройства за да влизат в Интернет.

А най-вече на Apple продуктите отричат флаш технологията. Всъщност ако ползвате iPhone или iPad или пък Mac компютър е твърде вероятно да не видите флашовете. И с това потребителите всъщност, които влизат през такива устройства няма да достигнат до вашата реклама. А всъщност може би това са най-интересните потребители за вашия уеб сайт.

Затова другия път, когато поръчвате банери замислете се и над този въпрос, направете компромис – заради едното или заради другото и имайте своята успешна онлайн кампания.  “

Източникhttp://www.blog.abcbg.com/?p=1759

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *