Skip to content

Спортно-елегантно облекло

От името се разбира, че това облекло е съчетание между два стила. Спортният стил е символ на домашната сфера и удобството, а елегантния е на официалната сфера и изяществото. Както забелязвате това са двете противоположности. Всяка една от тях е уникална и напълно различна, но събрани в едно са самото съвършенство, което се дължи на правилното съотношение между спортно и елегантно. За дизайнерите това съотношение е като нож с две остриета. Положението е много деликатно, защото трябва да е нито много спортно, нито много елегантно. Създавайки този хибриден стил, дизайнерите позволяват на мъжа да се чувства комфортно, защото както може да ги носи на работа, така и в свободното си време. Сакото и ризата с втален силует в комбинация с тесен панталон са типичен пример за спортно-елегантно облекло.

Панталонът може да се съчетава с различни тениски и дори суитчър. А пък мъжкото сако в елегантен стил комбинирайки го с дънки и тениска се избягва прекалената строгост на официалния костюм и по този начин се постига и една по-неангажираща визия. Подбора на цветовете изразява характера и темперамента, които издават настроението и влияят на околните. От правилната комбинацията зависи дали ще се напипа деликатната среда между строго официално и дрехите, с който един човек би ходил по улицата. Ако заменим маратонките с обувки, нацелването на деликатната среда е неизбежно. Защото обувките са много важен елемент, по-точно фундамент на спортно-елегантния стил. Той е по-строгия тип на бизнес облеклото, който внушава спокойствие и релакс, но не в големи количества, че да изглеждате раздърпано, а точно обратното – много спретнат. Спортно-елегантното облекло е перфектният избор за нови запознанства, защото човек никога няма втори шанс да направи първо впечатление, което остава в съзнанието на хората, които среща.

Ако се чудите от къде можете да закупите своите спортно-елегантни дрехи, може да погледнете магазинът fashionmix.eu. Предлага доста голямо разнообразие от тениски, къси панталони, аксесоари и много други.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *