Skip to content

Спално бельо за сватба

  • by

Историята на спалното бельо за сватба се корени в дълбокото минало, когато в живота на повечето хора сватбата се е случила само веднъж в живота им и затова се е съпътствала от максимален лукс.

Обикновено спалното бельо за сватба е снежнобяло като роклята на шаферката, богато украсено с най-фината дантела, коприна, както и сребърна или златна бродерия. Перлените и сребърните копчета изглеждат особено сладко върху белите сватбени спални комплекти. В миналото е било прието всяко момиче да бродира своята зестра, включително и празничното сватбено спално бельо.

Романтичните комплекти често са снабдени с къдрици, дантела, бродерия и многобройни украшения или панделки. При по-семплите и модерни модели обикновено се монтират бижутерийни елементи или по-обикновени декорации.

По-модерните хора дори избират акцентни възглавници за интериора или завивки в актуалните за сезона.

Естествените материи се считат за най-приятни за тялото: сатен, коприна, лен, ранфорс, египетски памук, перкал, бамбук и други. С тях наистина ще се отпуснете. Тъкани на базата на синтетични съединения ще издържат много по-дълго, но те не носят такова удоволствие.

Комплектите за специален случай са изключително красиви и изящни. Такива са например дизайните спално бельо за първата брачната нощ. Ние вярваме, че всяка покупка трябва да носи радост и удоволствие, затова имаме удоволствието да Ви предложим да закупите спално бельо за всички поводи и за сватбата и годишнината, за рождения ден на детето или приятели, и просто да се отдадете на пълна релаксация в спалнята.

След като искате да спите в спално бельо в класически стил, може да закупите комплект с изображение в духа на Салвадор Дали. Между другото, в много европейски страни все още близките подаряват на младоженците луксозна копринена или сатенена лента, зашита и украсена на ръка за сватбата. В същото време една от тенденциите от последните години е използването на кристали в декорацията на спалното бельо.

В наши дни в онлайн магазините винаги има снимки и съответната поредица от размери за всеки един дизайн. Не се страхувайте да експериментирате, тъй като по-голямата част от младите семейства получават като подарък само снежно бели комплекти, но всичко се научава с последователност.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *