Skip to content

Спа Дизайн България

Фирма Спа Дизайн България се занимава с всички етапи по проектирането, изграждането и дизайна на СПА и Уелнес центрове, басейни и водни съоръжения. Управителя на фирмата – Бойко Дражев е стриктен в работата си и държи на качеството на продуктите. Именно затова той умело избира персонала си, който е отдаден на своята работа и я върши с удоволствие. Екипът е съставен само от специалисти и всеки е с дългогодишен опит в своята област.

Спа Дизайн България е със седалище – гр. Бургас. Тя се е наложила като фирма, известна със своя професионализъм и отговорност към клиента за постигане на краен удовлетворяващ резултат. В сферата на изграждането на водни съоръжения и СПА дизайн тя се нарежда сред достойните представители в България.
Развитието на СПА услугите в страната изисква все повече опитни фирми в областта, които разбират от работата си и успяват да създадат уникални по рода си продукти. Не са малко хотелите, които всяка година отварят врати, а повечето от тях включват СПА центрове, предлагащи СПА и Уелнес процедури и терапии. Това е провокирано от засиления интерес на туристи и почиващи, които искат да изпитат удоволствието и релаксацията от процедурите по време на своя престой.

Освен своите готови модели, Спа Дизайн България – Бойко Дражев, винаги подхожда свободно откъм индивидуални идеи на клиенти си. За фирмата е важен клиента, неговите желания и възможности. Ако той притежава конкретна визия, която иска да реализира, това е чудесна възможност за фирмата да докаже авторитетно на какво е способна. Новите идеи за фирмата са желано предизвикателство.

Не са малко вече реализираните проекти на Спа Дизайн България. Основни клиенти са хотели по Южното Черноморие, намиращи се в съседните на Бургас курорти. Фирмата може да се похвали със завършени СПА центрове, множество басейни и сауни. Екипа специалисти от Спа Дизайн – Бойко Дражев, са все по-амбицирани в работата си, предлагайки европейско качество на своите СПА центрове.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *