Skip to content

Смелите цветове и тенденции за грим през 2017 г..

Търсите нов облик и сте решили да инвестирате в козметика и разкрасителни средства? Ню Йоркският Институт за красота дава безплатни и ефективни съвети за грим. Пригответе се да бъдете заслепени от смели цветове и тенденция за грим през 2016 г.

  1. Сини сенки или молив за очи –Синият спаринг в комбинация с розово, когато касае очите, е особено подходящ предвид факта, че бледо розово и бледо синьо са свежи, нежни и леки цветове.Не мислете, че синьото око изглежда твърде драматично или че придава твърде бандитски вид. Опитайте син котешки грим или очертайте очите с молив в цвят тюркоаз, защото това са водещите тенденции този сезон.
  2. Големи вежди –особено силен тренд е подчертаните и удебелени вежди, който продължава да доминира през този сезон, като добави измерение в областта на лицето и поддържа интереса към очите.Дефинираните вежди също имат своя принос за мек, закачлив контраст с гримирани в розово очи, давайки им вид на игрив двуцветен тон. Подстригвайте веждите и използвайте тъмен молив за тях, за да добавите дълбочина и измерение. За да се придаде блясък на вашите вежди, опитайте се да прокарате равномерно гланц за устни през тях.
  3. Очите се очертават с черен или тъмен молив –Черното е винаги огромна тенденция, както през последните години така и за 2016, както виждаме. Плътното очертание около очите в актуализиран гръндж глем.Този вид е перфектен за вечери, когато искате да изглеждате елегантни и изискани, или за градски палитри, поради тенденцията към по-тъмните тонове. Гладко очертаните горен и долен клепач се гримират с неутрален цвят за очите и устните, като за да се запази акцентът върху погледа е добре да сложите тъмна риза или топ.

Трябва да се сложи бронзант на вашата шия, лицето и гърдите, за да се изравни тена на кожата ви. Бъдете сигурни, че той стои достатъчно естествено и се уверете, че всичко е в един и същи цвят.

Източник: http://chiflat-iron.us/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *