Skip to content

Силни спортни стимуланти за маса и сила

 • by

Спортните стимуланти за маса могат да се произвеждат не само под формата на инжекции, както смятат някои спортисти, но и под формата на таблетки. Тези лекарства се характеризират предимно с мощни анаболни и андрогенни свойства. Когато ги използвате трябва стриктно да спазвате всички препоръки за употреба и не забравяйте, че това са силни анаболни стероиди за маса.

При избора на дози е необходимо да се подходи индивидуално към този процес. На първо място, човек трябва да се съсредоточи върху теглото на спортиста и неговия опит в използването на спортна химия. Също така трябва да разберете, че анаболните стероиди засягат всички по различен начин. Ако за един състезател определен курс е станал много ефективен, тогава друг състезател може да не постигне очакваните резултати.

 

Силна таблетка за маса – Анадрол

 

Активната съставка на Анадрол е Оксиметолон. Той е най-мощният анаболен препарат сред таблетките. Притежава мощни анаболни и андрогенни свойства. Средно след цикъла на Анаполон спортистите могат да получат следните резултати:

 

 • Натрупват се около два килограма маса на седмица;
 • По време на цикъла вашите физически параметри ще се увеличат с около една трета;
 • Подгответе се за достатъчно голямо натрупване на течност в мускулите;
 • След тренировка ще се възстановите много по-бързо;
 • Лекарството е силно податливо на ароматизация и е необходимо допълнително да се приемат антиестрогени;
 • При превишаване на препоръчителната доза могат да се появят симптоми на гинекомастия;
 • В редки случаи се наблюдава повишаване на кръвното налягане.

Трябва да помните, че силните анаболни стероиди за маса могат да предизвикат токсични ефекти върху тялото. Важно е правилно да проектирате курсове с тяхно участие.

 

Вече споменахме необходимостта от използване на антиестрогени. Едно от най-добрите лекарства в тази група е Провирон.

Когато съставяте цикъл на анаполон, този конкретен анабол трябва да бъде основният. Вашата задача е да намерите най-оптималните комбинации. Трябва да помните за високата склонност на Анаполон да ароматизира и поради тази причина трябва да използвате препарати, с които да противодействате на ароматазата.

Когато се приема Анадрол, провиронът влиза се приема в доза от 50 милиграма от самото начало на цикъла. Това ще ви позволи да избегнете появата на странични ефекти и да не навредите на тялото.

 

Сустанон или Тестостеронов микс

 

Сустанонът е един от най-популярните силни анаболни стероиди за маса. С него можете да качите килограми и значително да увеличите физическите си показатели. Това е сложен стероид, съдържащ няколко тестостеронови естери в състава си. Поради тази причина той започва да работи достатъчно бързо и ефектът му върху организма продължава около 14 дни.

Когато използвате Сустанон, трябва да получите следните резултати:

 

 • За един цикъл се натрупват повече от шест килограма маса;
 • По време на цикъла вашите физически параметри ще се увеличат с около една четвърт;
 • Подгответе се за достатъчно голямо натрупване на течност в мускулите;
 • След тренировката възстановяването на лигаментно-ставния апарат ще се ускори;
 • Лекарството е силно податливо на ароматизация и е необходимо допълнително да се приемат антиестрогени;
 • Метаболизмът ще се ускори;
 • Аминокиселинните съединения и хранителни вещества ще се задържат в тъканите.

 

Всички препарати, съдържащи тестостерон, са сред най-популярните в „железния спорт“. Те ви позволяват да натрупате голямо количество маса и освен това се възприемат добре от тялото, тъй като те не се различават от естествения мъжки хормон.

За да поддържате резултатите, получени в курсовете на силни анаболни стероиди за маса, можете да използвате кленбутерол. Това е един от най-добрите налични антикатаболи. Лекарството е в състояние не само да намали катаболния фон, но ефективно изгаря мазнините, което също е важно след мощни курсове на AAS. Въпреки че кленбутеролът не принадлежи към групата на стероидите, той има анаболни свойства.

Най-ефективните комбинации от сустанон са с дека, метан и туринабол. С тези курсове ще можете да постигнете отлични резултати с достатъчно високо ниво на безопасност.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *