Skip to content

Шампионите смесители за баня

Модерните смесители за баня предлагат дизайн и функционалност, които далеч надхвърлят тези на  пазара от преди дори само 10-15 години

 Нека самото заглавие не ви обърква. Самата статия се отнася за промяната в дизайна и функционалността на модерните смесители за баня, която е толкова видима, че различни брандове за смесители за баня участват в престижни ежегодни награди за дизайн.

Ние не сме получили права да показваме марки смесители за баня извън нашите предложения, но можем да разкажем за критериите, по които се оценяват най-модерните смесители за мивка, смесители за душ/вана. За 2017-та година, последната голяма награда отиде за смесител за баня, на базата на 4 качества, основни според критериите на журито. То се интересуваше от дизайн, устойчивост, функционалност и иновации.

Победителят е смесител за баня със съществена опростена издължена линия, характеризираща се с една емблематична дълга тръба, или по-скоро от сбор от два тръбни елемента присъединени под прав ъгъл, с перфектно очертани контури; тя се предлага в два варианта: с традиционната за модерните смесители за баня затягаща дръжка  или задействана чрез бутон, който да пуска или спира водния поток. Можете да си представите, че това е продукт избран в конкуренцията на близо 6000 други такива. Тази награда за дизайн се дава от 1954 г. и можете да си представите с какъв авторитет се ползва сред световните марки производители на продукти за баня, санитарен фаянс и смесители за баня.

С този текст искаме да кажем на потребителите, че в същността си продуктите за баня се променят и стават все по-модерни и с много повече насоченост към съвременните проблеми както на естетиката, така и на екологията. Замислете се, дали с вашите решения за обзавеждане в банята можете да си позволите смесители за мивка, смесители за душ и за вана, които да пестят от водата чрез модерни технологии, но и същевременно да придават съвсем ново усещане в банята. Изборът за домашното ви обзавеждане винаги е ваш.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *