Skip to content

SEO оптимизацията — съвети и описание

Ако желаете порталът ви да намери място на първите позиции в google, сте попаднали точно, където ще получите подробности за процеса, чрез който ще осъществите тази цел – SEO оптимизацията. 

Успешно реализираната SEO оптимизация ще е ползотворна за вас и ще се радвате не само на популярност, но и на финансови ползи.

Ще представим на вашето внимание добри предложения от SEO оптимизацията, рекламния или SEO копирайтинга, одит на сайтове, интернет маркетинга. Ако сте взели решение самостоятелно да развивате SEO оптимизацията на сайта си, то информацията ни със сигурност ще ви е от полза.

Вътрешна SEO оптимизация

Първата крачка от процедурата е извършването на анализ на съдържанието на портала, внасяне на корекции, оценяването му от гледна точка на SEO, добавяне на уникално съдържание. След проверка на новото съдържание на портала от гледна точка на SEO, правим анализ и въвеждаме промени на кода и структурата. От значение е също да се нанесат или създадат промени в мрежата от вътрешни връзки. Дизайнът на портала трябва да бъде съобразен както с потребителите, така и с търсачките. Услугата по вътрешната оптимизация на портал се извършва за два до пет дни. Тя е еднократна и цените не са особено високи, съобразени са с полученото качество. 

Външна SEO оптимизация

Външната оптимизация се изразява в получаване на доверие и препоръки от други портали или вашият портал да бъде линкнат от други сайтове. Колкото по-уважавани са порталите, толкова по-добре. За да бъдат индексирани от търсачката и да допринасят за портала ви, тези линкове трябва да бъдат директни с атрибут follow.

Абонамент за SEO услуги

Вариантът на абонамент за SEO услуги е подходящ за притежатели на сайтове, които са се насочили стремглаво към първите места на търсения по ключови изрази и думи в търсачката. Осъществяването на такава задача е много скъп и бавен процес, но веднъж извършен, ще ви носи дългосрочни печалби.

Повече информация за последните нововъведения в областта на SEO и онлайн маркетинг, прочетете в списание Индекс.

 

{loadposition pesa1}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *