Skip to content

Съвети за туристи – как да намерим евтин хотел в София

altНамирането на хотелски стаи на ниски цени не е толкова трудна задача, но да се открие такива, които срещу тази ниска цена предлагат много повече, това вече е друг въпрос. Повечето ниско бюджетни хотели имат ниски цени, но това е защото и условията в тях не позволяват по-висока. Ето няколко полезни съвета, които ще ви помогнат да откриете вашият евтин хотел в София, а в същото време да не се лишавате и от удобствата.

Когато планирате пътуването си не забравяйте, че търсенето започва на хотел започва първо от уеб пространството. Така можете да се информирате за наличните хотели в района, който възнамерявате да посетите, техните цени, условията, които предлагат, близостта им до транспортните възли, до туристически обекти или шопинг центрове.

Сравнете всички цени и отделете хотелите, които отговарят на вашите ценови изисквания. След това започнете да разглеждате сайтовете на всеки един от тях за да видите какво точно представляват стаите в хотелите, тъй като със сигурност ще имате богат снимков материал за сравнение. Вижте също така в цената на стаята дали са включени някакви допълнителни туристически такси или те се плащат отделно. Това е важно, защото някой хотели включват тези такси в цените на стаите, които предлагат и така вие виждате окончателната цена, докато други не са ги включили с идеята цената на стаите им да изглежда по-атрактивна.

Вижте и коментарите за хотелите във форумите. Понякога обаче някой от лошите коментари ги пишат от конкуренцията и това може да ви обърка.

Преди да направите онлайн резервация е добре да се обадите в хотела за да се уверите, че цитираните цени в интернет отговарят на реалните цени. Ако оставате за по-дълго време можете да попитате за някаква отстъпка от цената, като вероятността да получите такава е доста голяма.

Когато търсите евтин хотел не гледайте големите хотелски вериги, те със сигурност няма да ви предложат ниска цена – луксозни и скъпи стаи, да, но не и евтини. Помислете по-скоро за семеен хотел в София, като http://www.madridbg.com/, който сред многобройните предложения със сигурност ще отговори най-добре на вашите вкусове и изисквания.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *