Skip to content

Съвети към счетоводители за съблазняване на девойки

Вие сте счетоводител и данъците, таксите, отчетите и регистрациите са изумително вдъхновяваща материя за Вас? По цял ден си мислите колко хубаво би било, ако параграф 65 от Закона за търговския регистър беше написан от някой, който наистина знае каква мъка е процедурата по регистрация на фирма? Прекарвате дните си, забол нос в отчетите и мечтаейки си някой ден светът да се подчинява изцяло на принципите на международните финансови стандарти? 

Ясно, изглежда вие сте невероятно интересна и забавна личност! Въпреки че вълненията около регистрациите, отчетите и счетоводството на фирмите могат да бъдат достатъчни за Вас, вероятно все някога ще дойде денят, когато някоя привлекателна дама ще обърка логичния ви ум и ще стане причина за разминавания между активите и пасивите на баланса ви. Дори да се опитате да я изтласкате от съзнанието си, тя вероятно пак ще се промъкне в него като нахална котка, драскаща с нокти по сложната ви душевност. 
Вероятно в този момент ще се опитате да преровите паметта си за някой закон, наредба или постановление, описващи какви са  процедурите при наличието на подобни душевни терзания. И тогава ще изпаднете в паника. В цялата световна история не е имало регистриран случай някой да публикува правила за съблазняване на девойки, важащи изцяло за счетоводители. До този момент.
Правило №1
Като за начало, добре би било да се запознаете с въпросната девойка. В противен случай съблазняването хич няма да ви се получи. Преведено на счетоводителски език, това е все едно да правиш регистрация на фирма без да имаш първоначален капитал. 
Доближете се до нея със сериозен вид. Огледайте я внимателно от глава до пети, сякаш мислено изчислявате каква е стойността на дрехите й без ДДС. После се представете в стила на Джеймс Бонд. Не пропускайте да споменете, че сте счетоводител. Жените са луди по счетоводители. Особено по тези, умеещи да регистрират фирми.
След като си размените телефоните, време е да се връщате към отчетите. На тръгване е добре да изглеждате загадъчен и недостъпен, затова вметнете нещо от типа: “Имам да правя ревизия, но след годишното приключване ще ти изпратя уведомление за среща!”
Поздравления! Вие регистрирахте интереса си спрямо девойката, и сега следва втората част: Срещата.
Правило №2
По време на срещата покажете вашите необятни знания относно цялата вселена от закони, правила и наредби. Разкажете й например какви стъпки изисква законът при регистрация на фирми. Наблегнете на детайлите – жените много обичат подробностите. Обяснете й какви са разликите между регистрацията на ЕТ и ЕООД. Не се притеснявайте, че само вие говорите – ако тя мълчи, то причината вероятно е, че е изгубила ума и дума от чара ви. 
По време на съблазняването е добре да покажете колко забавен и весел счетоводител сте всъщност. Не забравяйте вицовете. Бомбардирайте я с майтапи от типа: “Законът за търговския регистър показва, че при регистрация на фирма може да се приложи правилото на отчетната стойност”. Ако момичето тутакси не се залее от смях, пояснете: “Фирмите се регистрират само по балансова стойност.”. Ако дамата на сърцето ви продължава да гледа неразбиращо, време е да приемете тъжната истина: Тя просто няма чувство за хумор!
Не бива да говорите само за себе си. Дайте й възможност и тя да каже нещо, стига да е по темата за регистрациите на фирми в Търговския регистър. Ако тя се опита да смени темата, опитайте се деликатно да я върнете. Но ако прецените, че момичето е разбрало абсолютно всичко по отношение на процедурите по регистрация, може и да прекратите темата. 
Има обаче опасност след изчерпването на темата с регистрациите на фирми да се получи неловко мълчание. Затова трябва да имате резервни теми. Например, всяка жена обича да сърфира из интернет. Така че 100% ще я възбудите до полуда, ако й обясните как точно се правят сайтове. Обяснете й принципите на добрия уеб дизайн, за хедърите, копирайтинга и HTML програмирането, за това как се прави SEO оптимизация, както и какви алгоритми използва Гугъл, за да класира добре даден сайт в търсачката си. Ако тя има собствен сайт, предложете й да го разхубавите и да го класирате в търсачките. Това ще й покаже, че сте творческа, грижовна и артистична натура, която освен по счетоводство е професор и по цял куп други вълнуващи неща.
Правило №3
Ако всичко е минало добре, може да преминем и към третата част: Същинското съблазняване. Тук процедурата е сравнително проста:
  1. Поканете девойката вкъщи. Кажете й, че искате да й покажете колекцията си от праисторически фосили.
  2. Подпрете девойката на нещо меко. За предпочитане – друга девойка.
  3. Облечете се с нещо възбуждащо – например чорапи, папийонка и тиранти от крокодилска кожа.
  4. Пуснете съблазняваща музика – например някой от ранните маршове на Вагнер.
За да накарате девойката изцяло да се отдаде на волята на победителя – кажете й, че няма да боли и едва ли ще отнеме повече от 11 секунди.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *