Skip to content

Сайт за онлайн сериали

Съвсем наскоро реших да създам един нов сайт, чието предназначение е в него да се качват сериали, за да могат зрителите да гледат отново изпуснатите епизоди. Смятам, че нишата е добра, има достатъчно много търсения по думи като сериали, онлайн сериали и други сходни, но също така и търсения по конкретен сериал. Реших да регистрирам домейн на кирилица – сериали.com и смятам, че ще мога да го монетизирам, стига да натрупа малко повече линкове и авторитет пред Гугъл.

Иначе търсения – има! За момента забелязвам, че турските сериали, които се дават в прайм тайма на бТВ имат много голяма гледаемост – пък после кой каквото иска да говори против тях на етническа и расова основа. Основната хватка в случая е, че тези сериали след като бъдат излъчени не се качват по торент тракерите Замунда и Арена. Пак съответно на етническа и религиозна основа. Хората обаче – искат да си ги гледат. Те не се интересуват от чалми, фесове и кога е Великден и кога е Байрама. Те си искат Ферхудетата.

Влизат в Гугъл – пишат си името на сериала и обикновено попадат на мои сайтове в които редовно качвам епизодите. Такъв е примера със сериала Забраненият Плод. Бих казал, че доста добре го монетизирам. Затова идеята беше да създам сайт в който да качвам всички сериали на едно място. И сайта вече е факт. Е, за момента има само два сериала качени – Забраненият плод и Листопад. Искрено се надявам нещата да потръгнат и да си избия поне първоначално VPS хостинга си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *