Skip to content

Сайт за безплатни обяви

Безплатни обявиВ процеса на развитие на рекламната дейност са се формирали различни видове и начини на реклама. Един от тях в днешно време е публикуването на безплатни обяви.Безплатните обяви са форма на реклама и представяне в онлайн пространството. Обявата е начин за промотиране на всякакъв бизнес, която за разлика от печатните издания, телевизия, радио и други е напълно безплатна. Затова и съществуват и безброй много портали за обяви, като фективността им е голяма.

Също така безплатните обяви публикувани в интернет пространството се задържат много по-дълго отколкото пуснатата обява на друго място. Това се дължи на факта, че публикуваните обяви във медиите са с ограничение поради ценообразуването им, както и за определен срок. Другото предимство на безплатните обяви е това, че редом със описанието на дейноста или вида стоката или услугата която се предлага могат да се приложат по няколко изображения, които спомагат за популяризирането и вида на това което се предлага. Ето защо обяви със снимки са по-добре представени пред обществото отколкото публикувана обява само със текст.

Публикуването на обява в интернет отнема и изисква време, но то е много по-малко отколкото да се ходи до печатните издания, макар и те да предлагат безплатно тази услуга. Да наистина няма да се занимавате да пишете по цял ден какво и как предлагате, но помислете колко хора биха видяли обявите пуснати в интернет веднага след тяхното публикуване и колко хора биха видяли обяви пуснати в печатните издания. Тенденцията в днешно време е такава, че всичко вече е в ерата на автоматизираните процеси. По удобно е сутрин докато си пиете кафето да пуснете безплатна обява в интернет, която може би ще бъде видяна веднага, докато си проверяваме фейсбука или мейла. Много повече хора седят пред компютрите отколкото да тичат до най-близката бутка за вестници.
Един от сайтовете на който можете да намерите безплатни обяви в различни категории е Безплатни обяви от ObqVi.org. В него можете да намерите и различен вид реклама:

  • публикуване на безплатна обява
  • рекламиране чрез банер реклама
  • добавяне на линк в сайта само срещу един СМС
  • ВИП обяви, излизащи винаги на първа страница и на първо място в дадената категория

Какво повече от това се иска за да бъде Вашият бизнес успешен и представен на голямата аудитория в онлайн обществото.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *