Skip to content

Рокля в цвят смарагд

Както всеки зелен нюанс, изумруденото изглежда чудесно както на блондинка, така и на брюнетката. То се вписва перфектно с всеки цвят, но е за предпочитане да се използват топли, заглушени цветове, срещу който смарагдът ще изглежда много изгодно. Черно, бяло, неутрално, пясък или лек нюанс на шоколад, всички тези цветове ще подчертаят достойнството на такава рокля. Ето защо смело изберете чанта и колан от тези цветове. За да получите привлекателен имидж, опитайте да комбинирате смарагда с лилаво или люляк: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/rokli/лилава-плетена-рокля-с-тънка-презрамк. Обувките от такива цветове ще създадат още по-запомнящ се вид.

Отличен избор изглеждат златни накити или изискани перли. Вземете обувките в неутрални цветове и класически черни модели. Тези аксесоари ще допълнят страхотно цялата картинка, въпреки елементи в злато или лилаво, трябва да съвпадат. Добро изображение се получава между рокля в смарагд и дамските боти Лара.

Ето и с какво да носите плетена рокля:

Плетени изображения създават по-романтичен и женствен образ. Дългите рокли с малка вискозна тъкан са и по-тежки. В дължина макси могат да се поберат всички домашни обувки, връхни дрехи, кожуси или якета, жилетки. Всички те добавят шик и сексапил към вашия имидж. Мини дължината изглежда страхотно с ботуши или високи ботуши, перфектно допълнени от тънък кожен колан и чанта в тон. За специални случаи плетената рокля с отворено гърло и в заглушени тонове е перфектна. Бижутата се избират големи размери, елегантни гривни и мъниста, изработени от естествени камъни.

Всичко това са само малка част от предложенията за сезона есен – зима. Винаги може да разчупите въображението и да опитате и други новости и комбинации.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *